Missed ab műtét után kb 6 héttel lettem ismét terhes, tegnap és ma reggel pozitív lett a teszt, az lehetséges, hogy még az előző terhességet mutatja?
Amikor nekem missed ab-om volt, akkor kérdeztem az orvost, hogy mennyit várjunk, azt mondta ha már nem nem vérzek, akkor próbálkozhatunk.
5 hét múlva + lett a teszt, meg sem jött a vérzésem.
Egy országosan elismert 65 éves orvos mondta
4-es vagyok, azért írtam, hogy ha megjött azóta, akkor jó eséllyel indulsz, mert sajnos én is így jártam, de nekem nem jött meg a műtét után.. Ebből kifolyólag még nem tisztultam ki teljesen, és az első ultrahangon is lyukacsos laza szerkezetű volt a méhnyálkahártyám.. terhesen
Sajnos engem másnap mentő vitt kórházba mert elöntött a vér..
Sok jó példát hallottam és olvastam ilyen esetekről, és lehet hogy te is szerencsés vagy, de minél előbb fordulj dokihoz...
Persze, hogy lepontoz, ha a rohadt szárza tényeket közlöd és azok a tények nem rózseszín felhőben úsznak. Itt látszik a válaszolók felelősségérzete... Engem is lehúztak, mert leírtam, hogy nem viccből mondja a doki a 3 hónapot. Épp múlthéten volt itt egy anyuka, aki 1 hónappal a missed után újra teherbe esett, s a baba nem tudott megtapadni a még sérült felületen. S újjabb missed. De semmi gond, ennyi erővel egy cipésztől is meg lehet kérdezni mikor mit lehet meg mit nem. Ha az orvosra sem hallgatsz, akkor nem mindegy?
De mint írtam: legyen szerencséje! Hiszen senkinek nem kívánom, én is átestem rajat. S a 3. hónap után amint lehetett egyből sikerült megint összehozni a picit. Most 16 hetes vagyok. Ennyi! Azt lehet ezt is lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!