Missed ab műtét után kb 6 héttel lettem ismét terhes, tegnap és ma reggel pozitív lett a teszt, az lehetséges, hogy még az előző terhességet mutatja?
Figyelt kérdés
Vagy tényleg terhes lennék ismét, akkor viszont nem túl korai mit gondoltok, meg fog maradni? Elvileg 3 hónapot kellett volna várni :(. (Már van egy 22 hós gyerkőcöm.)2013. febr. 14. 10:13
21/25 anonim válasza:
Ne is gondolj arra, hogy elmegy a baba! Biztos rendben lesz minden! Egy korábbi válaszoló (15-ös)
22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindkét utolsó válaszolónak! Voltam este orvosnál, nagyon rendes volt... Pozitívan állt a dologhoz, de azért újra elmondta, hogy bármi lehet. De azt is mondta, az derék dolog, hogy már menstruáltam a missed ab óta rendesen. Az uh-n nem nem láttunk még semmit, csak egy jó vastag nyálkahártyát, azt mondta szerinte biztos terhes vagyok, és megnéz másfél hét múlva újra, hogy jó helyen van-e. Reméljük.
2013. febr. 14. 22:26
23/25 anonim válasza:
Na és azért lettem lepontozva mert ugyanazt mondtam mint a doki??? hát gratulálok a sok hozzá nem értőnek...2x estem át mindezen, valószínűleg nem a levegőbe beszélek... 4es voltam..
És nagyon sok szerencsét és jó egészséget kívánok nektek!
24/25 A kérdező kommentje:
köszönjük :)
2013. febr. 15. 14:57
25/25 anonim válasza:
kérdező azóta h vagy? h alakulnak a dolgok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!