10hetes terhes vagyok, normális, h. reggel ébredés után fél órán belül ennem kell mert különben rosszul leszek, este meg semmi bajom csak felpuffadok és fájnak a lábaim!?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 08:43
1/8 anonim válasza:
A reggeli evés természetes, hiszen egész éjjel nem eszik az ember, sok nem terhes felnőtt sem tud úgy elindulni otthonról, hogy ne egyen. A puffadás is természetes, ez sajnos ilyen, talán idővel enyhül, bár én 21 hetes vagyok és még mindig puffadok.
2/8 Kerria válasza:
Igen :) normális!
Boldog babavárást!
3/8 anonim válasza:
persze hogy normális. Nekem pl alapból kell ennem reggel terhesség nélkül is. Ez az első a fürdőszoba után különben minden bajom van. Ha eddig nem reggeliztél, akkor most a terhesség rávesz hogy egészségesebben élj, ugyanis mint tudjuk fontos a reggeli a szervezetnek.
4/8 anonim válasza:
A lábad miért fáj? Hol és hogy fáj?
5/8 A kérdező kommentje:
köszi.
nemtudom,h.miért fáj a lábam :( a nap végére picit bedagad és fáj :( először azthidtem,h.a cipővel lesz a gond, lecseréltem, de ugyanúgy. hétvégén is, pedig akkor munka sincsen csak az itthoni teendők. lehet,h.megerőltetem ? eddig nem volt ilyen !!
2013. máj. 26. 10:22
6/8 anonim válasza:
A terhességtől elég korai lenne még azért.... De ha eddig nem volt csak annak lehet hozzá köze. Mindenképp kérdezz azért rá a védőnőnél és a nőgyógyásznál...
7/8 anonim válasza:
Én a 14. hétig éreztem minden reggel azt miután kinyílt a szemem, hogy ha nem ehetek azonnal, akkor éhenhalok. Nemsoká elmúlik :) kitartás!!
28 hkm
8/8 A kérdező kommentje:
köszi
2013. máj. 26. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!