Megnyugtatnátok? Ma vagyok elvileg 6 hetes,1 napos. Egy hete teszteltem halvány, de jól kivehető pozitívat, szerdána dokim vastag mhny-hártyát látott, benne TALÁN egy petezsák-kezdeménnyel (egy karikát mutatott, de nem mondta biztoara).
A hcg-m 393 volt aznap (átlag 30 naposak a ciklusaim, de volt már, hogy 28 napra jött meg, vol már hogy 32-re,38-ra (ez ritkább). PÉ-m, már amikor volt, az a 16. nap környékén szokott lenni.
Első pár napban görcsölt a hasam, most inkább feszülést érzek, és van, hogy eléggé szúr a bal petefészkemnél (ez az oldalam egyébként el van záródva).
A doki azt mondta, valószínűleg újra kell majd számolni a terhességet, mert szerinte később fogant a baba, azért nem látta még. Azt mondta, bizakodjunk, de bízzuk el magunkat, mert még nem 100%, hogy méhen belül van... és hogy nem lép fel vmi. Május 8-án mehetek hozzá legközelebb, de csak vánszorog az idő.
Nyugtassatok meg, hogy más is volt így, és MINDEN RENDBEN VAN. Nőni fog a babám, jó helyen van és egészséges, és karácsonyra, vagy szilveszterre szülők leszünk...
Szia!
Elsősorban gratulálok!
Én, mikor mentem 5 hetesen, nekem is csak petezsákot látott, 7 hetesen szívhang látható volt!
Megnyugtatni, úgysem fog semmi és senki sem (magamból indulok ki), bármit mondhattak, jött/jön egy újabb dolog ami miatt aggódok!:))
Talán akkor fogsz megnyugodni, mikor látod őt:)) sőt, majd akkor mikor kezedben tarthatod:-)
Amúgy, lehet az amit a doki mondott, később fogant a baba!
Felesleges aggodalmaskodni (könnyű mondani, tudom), amíg nincs semmi probléma. A HCG mennyiség alapján korai terhességről beszélünk. Véleményem szerint, még 6 hetes tuti nincsen!
Nekem is a ciklusaim 30-40!!! Napig tartottak!!
Egészséget s boldog babavárást kívánok!!
18+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!