Ha mag vagyok 5+6hkm és ma megyek az első UH-ra, mire számíthatok? Embrio látszik már ilyenkor, vagy csak petezsák? Gondolom szívhangra se igazán számítsak ugye?
Kb ennyi idősen voltam én is, petezsák is és a pár (asszem 3) mm-es baba is látszott már. Szívhang ilyenkor kicsit még korai.
Abból a szempontból érdemes menni ilyenkol uh-ra, hogy megbizonyosodhatsz, hogy méhen belüli.
Köszönöm a válaszokat.
Mindenképpen azért mennék, hogy jó helyen van e, miután az orvosok szerint nem is lehetnék terhes :D
Én is 5+6-n voltam az egyik fiammal, és csak egy kis feket pöttyenet volt a monitoron, semmi sem volt lényegében akkor, csak egy petezsák, a doki annyit mondott, hogy szívhang még nincs, és szikhólyag van. Tehát azt látta, hogy a petezsák nem üres.
De jó helyen volt- az volt a lényeg.
3hét mulva már egy igazi kis babszem volt. Ma meg már mindjárt 3éves.:))
Gratulálok, megkérdezhetem, hogy miért mondta a doki, hogy nem lehetsz terhes?
Csodababátok lesz??
:))
Igen, igazi csodababa 6 év után!!!!!!!!!!!!!!!
Egy lombik (iker kislányok a 21. héten elmentek)
Most lett volna a köv. lombik, de hat fagyiból egy sem ébredt fel. :(
ISTENI közbeavatkozás, mert akkor már terhes voltam, csak nem tudtam :)
Letapadt petevezetők, hyperprolactinima... miatt azt mondták reális esély nincs---> de mi nem csak a realitás talaján mozgunk :D
Annyira izgatott vagyok, szinte el sem hiszem!!!
Petezsákot és a szikhólyagot már látni fogjátok. :))Gratulálok nektek!!! Olyan jó olvasni ezekről az Isteni Csodákról!:)))
Megkérdezhetem, hogy a lombikos babáknál mi volt a probléma?
SZia petezsák bizti lesz meg látni fog egy pici pontot ami a baba..))Szvhang sztem nem lesz..én betöltött 6 hetesen voltam akkor már volt..nem vársz még egy hetet?Habár ugyis visszarendel a doki....
Részvétem a kislányok miatt..((
És gratulálok a babához!
szia, gratulalok!!!
en 5+4 naposan mentem, petezsak+szikholyag tisztan latszott, embrio meg nem, csak 2 het mulva egy kis babszem pulzalo szivvel. ha az un. embrionalis strukturak latszanak, akkor jo, a szikholyag szorosan kapcsolodik az embriohoz, ugyh akkor ott van o is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!