Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruációtól számított 8....

Zsini83 kérdése:

Menstruációtól számított 8. terhességi hét első napján még csak üres petezsák volt látható, szikhólyag, embrió nélkül. Reménykedünk, hogy pár nap múlva megjelenik az embrió és a szívhang. Lehet még ebből pozitív végeredmény?

Figyelt kérdés
Minden választ szívesen fogadok! Egy aggódó, de türelmes mamajelölt.
2011. febr. 21. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de kevés rá az esély.Nekem 2 terhességből 2 babám született,de mindkét várandósságomkor a 6.-7. hét között már szívhang is volt.
2011. febr. 21. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs rá túl sok esély, de ettől függetlenül szorítok, hogy ne legyen igazam!
2011. febr. 21. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, lehet. Nekem pont mensi előtt volt peteérésem, a 12. hetes uh-n módosítottak is a kiírt időponton 12 nappal.

A mensitől számított 5. héten semmi nem volt, 7 hetesen volt petezsák, 9 hetesen szívhang.

Drukkolok, hogy neked is így legyen!

2011. febr. 21. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát igen végül is lehet rá esély ,bár én azt olvastam, hogy a 6. hét végén indul el a szívverés és a 7. héten már 145-öt ver percenként.De szorítok neked!
2011. febr. 21. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet pozitív végeredmény. Menstruáció szerint 7 hetes lettem volna, szívhang sehol, doki szerint 4-5 hetes a terhesség. 2 héttel később pedig volt már szívhang is, 7 hetes terhességnek megfelelő méret, pedig ciklus szerint már 9 hetes lettem volna...

Első babámnál is ez volt, végig 2 héttel kisebb volt, mint a számított szerint kellett volna lennie...

2011. febr. 21. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon kevés az esély arra, hogy ebből baba lesz. Nekem ugyanez volt. 9 hetesen volt a műtét, teljesen üres petezsák miatt.

Hány mm-es petezsákot mértek?

2011. febr. 21. 22:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Petezsák méreteim: 5 hetes: 4mm, 6 hetes: 7×5mm, 7 hetes: 14×8mm, 8.hét első napján: 16×7mm.

Barnázás volt, másfél hete fekszem. A 8.hét végét még mindenképpen kivárjuk. Petezsák alakja nem tökéletes, de kielégítő. (orvos mondta)Csak abban bízhatunk, hogy nem középidőben fogant. Hátha!

Sajnos volt már vetélésem ez előtt, gyermekem még nincsen.

2011. febr. 22. 09:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A 16 mm-es petezsákra nekem már azt mondta az orvos, hogy ebből tuti nem lesz baba. Nem is lett. Tovább nőtt még egy kicsit üresen, majd elkezdett deformálódni.

Sajnálom, ha Te is így jársz!

2011. febr. 22. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Még valami. Én is barnáztam a 4. héttől a műtét napjáig végig. Szedtem a Duphastont is.

A műtét után vártunk pár hónapot, majd a 3. hónap után vettem barátcserje kapszulát, és rá 1 hónapra megfogant a babánk. Azonnal mentem orvoshoz, kaptam magzatmegtartó gyógyszert az előző vetélésre való tekintettel, és minden rendben volt.

2011. febr. 22. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!