Tegnap teszteltem, ma már éreztem/érzem hogy mozog! Elolvasnátok?
Van már egy 2 és fél éves fiam, ugyhogy ez nem az első terhességem, de elég rémisztő!
A menzeszem nekem hol van hol nincs igy az nem tünt fel hogy kimaradt (hormon gondjaim vannak, az első gyerek elött az orvos azt mondta nagyon kicsi az esély hogy terhes legyek!)
Egy 3-4 hete nagyon sűrűn jártam pisilni, mire vettem volna tesztet addigra elmúlt, és jött is a gyenge menzesz görcs azt hittem meg fog jönni. Rá pár napra jött a cici fájdalom és érzékenység.
Rá egy hétre a haspuffadás. És szerda reggel a rosszullét. Elmentem vettem egy tesztet tegnap ami pozitiv lett!
Nem pont igy szerettük volna a testvért, nekem még nincs munkám, mert a fiam most szokik be az oviba. Apa nagyon megijedt és kétségbeesett hogy most mi lesz? Tudom hogy ahol egy gyerek elfér ott elfér mégegy, de én szerettem volna elmenni dolgozni, igy ugy döntöttünk hogy abortusz lesz a vége:( A sziv és az ész harcol...Nincs jó megoldás!
De...Ma éreztem többször is hogy mocorog! Létezik hogy ennyire későn vettem észre, és kifutottunk az időből? Szerintetek?
Kicsit kétségbe vagyunk esve....
Én is azt mondom, lehetsz annyi idős terhes hogy már érzed a mozgását. Főleg ha februárban volt meg utoljára.
Én is kíváncsi vagyok mit mond az orvos...
Aranyosak vagytok hogy tényleg ilyen kíváncsiak vagytok:)
Hétfő délután írok...
Jah amugy új tünet... Viszket a hasam...Nyúlik a bőr! :S
Nem tudom hogy lehetek ennyire idióta hogy nem vettem észre hogy terhes vagyok??? Kicsit ég a fejem miatta...!
Szerintem simán lehetsz 3-4 hónapos babás.
Tesztelni nem akarsz az orvos előtt?
Én is minden jót kívánok Neked!
szerintem emiatt már ne emészd magad, hogy korábban miért nem vetted észre a dolgot! így, hogy hormonproblémáid vannak, gondolom nem figyeltél annyira a jelekre..
drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgok!
23. Már kettő pozitiv tesztem van!
Nagyon kiváncsi vagyok mit mond majd az orvos. Titkon szeretném ha azt mondaná már kicsusztunk...:)
"Titkon szeretném ha azt mondaná már kicsusztunk...:)"
ne titkon... szeresd igazán a kicsidet, és hagyd, hogy éljen. a szeretet a lényeg, nem a pénz.
Bocsánat!
2x is végig olvastam a sztoridat, de az a mondat, amiben a tesztet írod elkerülte a figyelmemet.
Tudom, semmi jogom beleszólni, de titkon én is remélem, hogy már kicsúsztatok a 12 hétből. :)
Írj holnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!