Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap teszteltem, ma már...

Tegnap teszteltem, ma már éreztem/érzem hogy mozog! Elolvasnátok?

Figyelt kérdés

Van már egy 2 és fél éves fiam, ugyhogy ez nem az első terhességem, de elég rémisztő!

A menzeszem nekem hol van hol nincs igy az nem tünt fel hogy kimaradt (hormon gondjaim vannak, az első gyerek elött az orvos azt mondta nagyon kicsi az esély hogy terhes legyek!)

Egy 3-4 hete nagyon sűrűn jártam pisilni, mire vettem volna tesztet addigra elmúlt, és jött is a gyenge menzesz görcs azt hittem meg fog jönni. Rá pár napra jött a cici fájdalom és érzékenység.

Rá egy hétre a haspuffadás. És szerda reggel a rosszullét. Elmentem vettem egy tesztet tegnap ami pozitiv lett!

Nem pont igy szerettük volna a testvért, nekem még nincs munkám, mert a fiam most szokik be az oviba. Apa nagyon megijedt és kétségbeesett hogy most mi lesz? Tudom hogy ahol egy gyerek elfér ott elfér mégegy, de én szerettem volna elmenni dolgozni, igy ugy döntöttünk hogy abortusz lesz a vége:( A sziv és az ész harcol...Nincs jó megoldás!

De...Ma éreztem többször is hogy mocorog! Létezik hogy ennyire későn vettem észre, és kifutottunk az időből? Szerintetek?

Kicsit kétségbe vagyunk esve....

2013. jún. 8. 21:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:

Jaj Csajok! Elmondom mi a gond!

Itt vagyok 25 éves, júliusba okj vizsgázok, egy szerintem nagyon jó szakmába, amit alig vártam/várok hogy vége legyen és talán el tudjak benne helyezkedni. Eddig még nem volt sose bejelentett munkahelyem, 18 éves korom óta a fiam születéséig vendéglátóztam!

Szeretnék elmenni dolgozni, "karriert" épiteni, valamire vinni az életbe!

Nagyon szeretném a babát megtartani!! NAGYON-NAGYON!

De ehhez én nagyon kevés vagyok...Ehhez a párom is kell! És én hiába dobnék félre mindent, mert lehet gyerek után is karriert épiteni, ha a párom ebbe nem támogat :'(

És épp ésszel felmérve a helyzetet még talán igaza is van, hisz szeretnék normális orvoshoz eljárni (amihez pénz kell) szeretném ha két éven át nem ezt a nagyon gyönyörű semmire sem elég összeget kapnám, hanem egy picivel többet...

Szóval nem sorolom, nagyon szeretnék jobb életet, és egy boldog anyukát, és apukát aki egy nagyon boldog pici lányt nevel, aki semmibe nem szenved hátrányt:'(

Ehhez pedig sajnos idő kell:(

2013. jún. 10. 13:42
 42/77 anonim ***** válasza:
Mi az a szakma, hátha segíthetek :)
2013. jún. 10. 14:40
 43/77 A kérdező kommentje:
:) társadalombiztositási és bérügyi szakelőadó...
2013. jún. 10. 15:06
 44/77 anonim ***** válasza:
Várom, hogy mit mond majd a doki. Szurkolok neked, hogy jól dönts.
2013. jún. 10. 17:34
 45/77 anonim ***** válasza:
Drukkolok hogy jól alakuljon minden. Légyszi írd meg mit mondott a másik orvos.
2013. jún. 11. 12:47
 46/77 A kérdező kommentje:

Hétfőn az első orvos közölte hogy majd a vizelet mintából meg tudja majd állapitani hogy milyen idős terhes vagyok. Elvittem reggel a mintát, közölték velem, hogy 1 óra és kész az eredmény. Mikor megkaptam a leletet, semmi más nem volt rajta mint:

HCG-Latex........pozitiv

Ez annyit jelent hogy terhes vagyok ugye??? De ezt eddig nem tudtuk??

Megnézte az uh-n ott volt, ide azért küldött hogy megnézzék mennyi idős!! Én ezt nem értem komolyan mondom...?!

Holnap reggel ujra megyek...most egy másik orvoshoz...:D Kiváncsi vagyok hogy az vajon majd végig hallgat e, és diagnosztizál e normálisan????

2013. jún. 11. 20:20
 47/77 anonim ***** válasza:

Jesszusom- bocs, de hol laksz? Nincs arra egy normális orvos? Most komolyan- tiszta ideg lennék már a helyedben, hogy nem tudnak biztosat mondani.

MIcsoda orvosok vannak- tiszta kiakasztó!

Azért persze nektek nagyon drukkolok!!!

2013. jún. 11. 20:30
 48/77 anonim ***** válasza:
Nekem vérvétel nélkül, a magzat méretéből megmondta az orvos mennyi idős terhes vagyok. A vérzésem össze-vissza volt a fogamzásgátló abbahagyása után.
2013. jún. 11. 20:31
 49/77 anonim ***** válasza:
Majd mindenkeppen ird meg, hogy mit mondott a masik doki, mert mar nagyon kivancsian varjuk!
2013. jún. 12. 03:17
 50/77 anonim ***** válasza:

Nevetséges hogy az uh alapján nem tudta megmondani mennyi idős terhes vagy...

Mikor én terhes voltam igaz megkérdezték mikor volt az utolsó menstruáció, de az uh alapján, a magzat méreteiből állapította meg a doki hogy mennyi idős a terhesség.

Kíváncsi leszek mi lesz, azért drukkolok!

2013. jún. 12. 08:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!