Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes a hugom, mit tegyek?...

Terhes a hugom, mit tegyek? Szóljak a szüleinknek vagy inkább neki segítsek?

Figyelt kérdés
Még csak 15 éves és az első alkalommal sikerült össze hozni a gyereket. A barátja 18 éves és mossa kezeit. Én vittem el orvoshoz maszek úton. Most öt hetes. Meg lehet oldani a dolgot a szüleink tudta nélkül? Nekem van pénzem és tudnám fizetni a műtétet, csak azt nem tudom helyes e. Nem akarom őt se elátulni de a szüleinknek se hazudni. Mit kéne tennem?
2013. máj. 9. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:

Te hány éves vagy?

Én totál Neked adok igazat! Ne törődj ezekkel itt! Nem is értem, miért szólnak bele az életetekbe!

Jól döntöttetek!

Hány ilyen eset van a világon!!! Csak nem mindenki írja ide le a gyakorira! Ott a pici, nem tudja róla senki az orvosnál,h épp valaki huga babája.. És akit örökbe adnak? Az mivel jobb???

Sokkal rosszabb lesz a gyerek élete,mint így,h a nővéré lesz a baba!!!

Ne aggodalmaskodjatok már annyit!

Te meg kedves kérdező sok boldogságot kívánok Nektek!!!

2013. máj. 15. 19:28
 72/77 anonim ***** válasza:
Ha nem tartozik ránk akkor minek tettél fel 2 kérdést is ezzel kapcsolatban?
2013. máj. 15. 22:17
 73/77 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó őszintén már én se tudom. Talán mert voltam olyan naív és buta hogy azt gondoltam azzal ha segítek a húgomnak ebben a helyzetben ahogy tudok, támogatom és nem hagyom cserbe azzal nem leszek egy ostoba libának titulálva. Kár hogy a mai világban inkább egymásnak hátat fordítanak az emberek mint hogy segítsenek egymáson. Egyébként 24 éves vagyok. Stabil háttérrel. Szóval nincs akadálya annak hogy a baba gyámja legyek.
2013. máj. 16. 11:47
 74/77 anonim ***** válasza:

Bizakodom,hogy elolvastad az én válaszom is és átgondoltad.

56,57-es voltam.

2013. máj. 16. 12:02
 75/77 anonim ***** válasza:

"És akit örökbe adnak? Az mivel jobb???"

Az a gyerek anyja, aki felneveli. Az örökbefogadottaknak annyival jobb hogy ők rendes családban nőnek fel, egy anyjuk van, és nem dobálják ide oda 2-3 évente...

2013. máj. 16. 12:44
 76/77 anonim ***** válasza:
Szia kerdezo!mi lett ?egeszseges lett??
2014. jún. 2. 19:36
 77/77 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

7 ev tavlatabol. Mostmar lassan iskolaba mehet a kisgyerek.

Mi lett vele? Tud valaki valamit?

2020. aug. 27. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!