Reggel + lett a tesztem. Mit egyek/igyak/vegyek be hogy segítsek megmaradni a babának?
Előszöris gratulálok !
Szedj magzatvédő vitamint,ez a legfontosabb.
Ne igyál alkoholt,ne erőltesd túl magad fizikailag,változatosan táplálkozz .
Higyj a BABÁDBAN ,szeresd Őt nagyon,gondolj pozitívan a jövőre !
Természetes,hogy aggódsz a kezdeti időszakban,hogy biztosan megmaradjon a kisbabád ,ezzel legtöbben így vagyunk,beszélgess sokat a pároddal,anyukáddal,barátnőiddel a téged foglalkoztató aggodalmaidról.
Először is gratulálok!
Szedj valamilyen magzatvédő vitamint, ne emelj nehezet, ne igyál alkoholt, ne dohányozz. :)
A baba megmaradását nem igazán befolyásolja, hogy mit eszel és iszol.
Viszont egészség szempontjából jó ha kiegyensúlyozottan táplálkozol, főleg saját érdekedben. És szedhetsz terhes vitamint is, ha úgy gondolod.
Boldog babavárást!
Szia! Először is nyugalom, ha maradni akar, akkor marad!
Nem tudom, szedsz-e folsavat, ha nem, akkor azt mindenképpen kezd el, esetleg ihatsz napi 1-2 csésze palástfű teát (gyógyszertárban kapható, 1 teáskanál teafüvet forrázz le 2 dl vízzel, hagyd állni 10 percet, majd szűrd le és idd meg. Ne ízesítsd.)
A palástfüvet nőgyógyász ajánlotta nekem, azt mondta, a terhesség első heteiben erősíti a méhet, csökkenti a vetélés kockázatát. De ha el akar menni, akkor a tea sem fog segíteni.
Ha gondolod, elkezdhetsz szedni terhesvitamint is (én nem szedek).
De ne gondolj arra, hogy bármi baj lehet. Egyébként szívből gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!