Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítsék kellene egy bonyolult...

Segítsék kellene egy bonyolult dologban (? )

Figyelt kérdés

én ez a hőmérés és diagaramm alaján ugy számoltam h msot azaz MA lennék 7+2.

[link]

tegnap voltam ultrahangon, a babám 8 miliméter és erre 6+2-t(tegnap) állapitottak meg. szivhang van és johelyen tapadt meg.

ha 6+2 es vagyok nem mutatta ki a teszt tul hamar?

2010. júl. 28. 16:56
 1/9 A kérdező kommentje:
jah és méretileg normális? nem pici? csakmert olvastam h valaki 6+0 val volt 10 mm.
2010. júl. 28. 16:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezen már ne agyalj! Örülj a 8mm babódnak és, hogy minden rendben van. Lehet később volt peteérésed, mint számoltad. Az UH a biztosabb. Gratulálok a babádhoz:)
2010. júl. 28. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek! Teljsen mindegy, hogy 6+2 vagy 7+2, a lényeg, hogy veletek van, jó helyen, erős és egészséges amennyire ezt most meg lehet állapítani. LAzíts. Lehet, hogy a 12.uh-n behozza, és akkor meg egy hetet rátesznek. Ez a terhesség alatt még változhat! Pihenj sokat, és sok boldogságot! :)
2010. júl. 28. 17:08
 4/9 A kérdező kommentje:

jaaaaaaaa hogy változhat. hnah erröl gözömsem volt:P:)

persze örülök én de tudod sokat kelett várni és az uh-n csak feldugta alig láttam 10 mp volt a vizsgálat. nagyon gyorsan "kidobtak" mert nem magándoki. és één ugyérzem nem volt elég körültekintő.( pl azt se tudom honnan látta h van e szivhang. én a monitoron semmi erre utalót nem láttam) de ezt lehet h csak én hiszem. inkább legyek aggodós mint nem törödöm anya.:) köszönöm a gratulációkat.

2010. júl. 28. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:
A szívet az uh-n egy pici piros lüktető folt jelzi, ill. a monitor szélén is villog valami, akkor is, ha levették róla a hangot. Az sztk-s uh tényleg ilyen, sajnálom, hogy ilyen gyorsak voltak! Biztosan minden a legnagyobb rendben volt! Pihenj sokat!:)
2010. júl. 28. 17:19
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.. néztam volna még csak 10 mp tovább.. nem lett volna nagy kérés a dokitol.. de ö rohat a sehova mert én voltam az uccso aztán beült a büfébe:S:S:S:S:S:S:S csak 10 mpel kértem volna többet ha már képet nem kephatok.
2010. júl. 28. 17:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Holnap kezded a 7-ik hetedet.

Az ultrahang miatt csak akkor vátoztatják meg a hetedet ha nagyon nagy több hét az eltérés.

Neked Juni 10-én jött meg utoljára így innentöl számolják (ha ezt mondtad a dokinak). Nekem pl 6 hetsen még sehol nam volt szívhang de még is a mensi alpján 6 hetes voltam.

Most mégegyszer megnéztem és az utsó mensid csütörtökön kezdödött Juni 10-én így ehhez kell nézned a heteket, ez pont holnap kezded a 7-ik hetet.

Fogadjunk hogy te az utolsó mensi napodat mondtad a dokinak akkor lehetnél 6+2.

2010. júl. 28. 18:57
 8/9 A kérdező kommentje:
nem. 6.hó 8. át mondtam mert akkor kezdődött csak itt nem jelöltem.
2010. júl. 28. 19:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Ultrahang készülék függő, hogy milyen méretre milyen terhességi kort dob ki. Nekem 8,4mm-re 7+0 hetet mondott a doki.
2010. júl. 29. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!