Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S! Lehet, hogy terhes...

S. O. S! Lehet, hogy terhes vagyok? Eléggé bonyolult ugy, hogy nemtudom A TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés
Tehát a mensim 2 -dik napján 14-én eggyüttvoltam a párommal.Másnap 15-én a biztosnág kedvéérét vettem ESCAPELLE esemányutánit amit az aktus után 12 orára vettem be.Semmi mellékhatás nem volt.Viszont 2 napja felvagyok puffadva az alhasrészem ugy nézek ki mint egy 3-4 honapos terhes:S 4-5 napja fáradttvagyok most is majdelalszok.És Most ebben a percebn hányingerem van! Most 2 perce csináltam egy tesztet de negativat mutat.A 7dik és a 8-dik nap is csináltam tesztet akkor is negativ volt.De ugye a mesim 13-kb20-21 ég tartott .Eléggi bonyolult is h menzi is megvolt közbe meg eseményutánit is vettem be meg negativ is a teszt mégis ez van....
2011. okt. 26. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Az esemény utáni tabletta egy lórugásnyi hormon! Szerintem a tüneteid arra utalnak hogy teljesen felborult a hormonrendszered, ilyenkor még össze-vissza vérzés, vérzés kimaradás is előfordulhat. Mivel nem peteérés környékén voltatok együtt és a tablettát is bevetted, szerintem szinte semmi esélye annak hogy terhes légy!
2011. okt. 26. 19:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Írod: "Semmi mellékhatás nem volt."

Aztán meg: "Viszont 2 napja felvagyok puffadva az alhasrészem ugy nézek ki mint egy 3-4 honapos terhes:S 4-5 napja fáradttvagyok most is majdelalszok.És Most ebben a percebn hányingerem van!"

NA most akkor hogy is van ez?

2011. okt. 26. 19:35
 3/10 shivababa válasza:

szia!

nos, felelőtlenség lenne kijelentenem, hogy 100%, hogy nem vagy terhes, de 98%-ot mondok rá, 2% meg a csodáé. Menstruáció alatt normál esetben nem tudsz teherbe esni, mivel a meg nem termékenyült petesejt miatt távozik a szervezetedből menstruáció formájában az elsorvadt cucc. /szakszerű fogalmazásban nem vagyok jó/ a puffadást, hányingert érezheted amiatt, hogy a hormonháztartásod rendesen megborítottad az esemény utáni tablettával. mindemellett azt javaslom, menj biztosra. ha valami rendkívüli peteérésed lett volna 13-án, leghamarabb is ma mutatta volna a tesz. de vegyük alapul azt, hogy nem 13-án volt a rendkívüli peteérésed, hanem 16-án /mivel a sperma 3 napig életképes lehet/ az azt jelenti, hogy 29-én lehetne pozitív a teszted leghamarabb ebben az esetben.

node ha jól számolom, november 9-10 körül kéne megjönnie a mensesednek. előtte 3 nappal már biztosat mutat a teszt. amúgy szerintem nyugi (mivel tűntél) a hormonháztartásodat borítottad csak meg az eseményutáni tablettával.

2011. okt. 26. 19:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Írod: "Semmi mellékhatás nem volt."

Aztán meg: "Viszont 2 napja felvagyok puffadva az alhasrészem ugy nézek ki mint egy 3-4 honapos terhes:S 4-5 napja fáradttvagyok most is majdelalszok.És Most ebben a percebn hányingerem van!"

NA most akkor hogy is van ez?

Nos én ugytudom h a bogyo bevételen után vagy aznap vagy rá pár napra lehetnek tünetei de nem volt söt oyla is ismerek akinek semmi mellékhatást nemokozott.Puffadás meg nincs is a mellékhatások között.Ezekből gondoltam h nem a gyógyszer mellékhatása.3-dik válaszolo rendben akkor 29-én megint tesztelek és várom a mensim .....izgulook:SKöszönöm h irtatok:)

2011. okt. 26. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
front, vérnyomásprobléma és olyat ettél ami felfújt.Én is így voltam.
2011. okt. 26. 22:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy terhes, szinte lehetetlen. Ha nem nyugszol, menj el hcg vervetelre. De folosleges, szerintem.
2011. okt. 26. 23:56
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönömlehet,hogy elmegyek a vérvételre de nembiztos.29-viszont tesztelek.Köszönöm h irtatok:)
2011. okt. 27. 06:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Én menszi után lettem terhes!19-én jött meg és 25-én volt pé-em, mi pedig 23-án és 24-én voltunk együtt.Nem minden nőnek van a 14.napon pé-e.
2011. okt. 27. 06:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolso, valoban nem minden nonek van a 14. napon menzesze, szerintem ezt mindenki tudja. De a kerdezonek a tesztje is negativ. A hanyinger akkor tunet altalaban, amikor a teszt mar reg pozitiv. Persze, vannak kivetelek, de ritkasag.
2011. okt. 27. 12:29
 10/10 Mata Henrietta válasza:
Szerintem meg van esely ra hogy terhes. En ismerek olyat aki 3 tesztet csinalt es mind harom negativ lett most 1 honapos lanya van :) a teszt neha teved ha nem jo minosegu!
2017. szept. 20. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!