Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vanegy srácom, nemtudom mivan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vanegy srácom, nemtudom mivan köztünk. Bonyolult. Valaki mondjon valamit, mert én nemlátom külsöszemmel. Milegyen, mit akarhat? Részletek lent.

Figyelt kérdés

szóval megpróbálom összefoglalni.

vannekem egy "barátom" elég tisztázatlan a kapcsolatunk...

17 vagyok ö 21.

már régóta vagyunk egymásnak, igazából azért kezdtem vele beszélgetni,mert mikor még nemis ismertem,már akkor vonzott,mindene,a tekintete,járása,hangja...

aztán elkezdtünk beszélgetni,egyre többet-többmindenröl. aztán haladtunk,voltolyan hogy nála aludtam, elvoltunk jóvolt, viszont nagyonsokáig nemvolt szex. kifogás azvolt, hogy nemakarja hogy csak annyi legyek,mert ha legkapna,lehet nemkellenék utána. -.-

ment ezegy darabig,semmi szex,de pár hete ugyjött ki a lépés hogy... jóvolt semmi gond nemvolt,mindketten élveztük. viszont nemjárunk.

és azóta semmi...

tudom hogy fontosvagyok neki, ugyanugy beszélünkminden este, találkozgatunk, ha bármi bajom van, egy szavamba kerül és ottvan, ha az utolsó pillanatban szólok is...

volt hogy összevesztünk, egyszer,nagyon, és igyse birtuk, kb 3hétig duzzogtunk,aztán azóta megint vagyunk...

ésnemtudom, én tudom mit érzek, de azt nem,hogy ő mit, és nemakarok rákérdezni,mert emiatt volt aza 3hét mosolyszünet. :S

ami még iszonyatnagy baj: osztálytársam.:S

ö érettségi után tanul szakmát, énmeg simáncsak szakmát.

és mikor ottvagyunk egyhejen,és nincs elég közel hozzám, rosszulvagyok, minden bajomvan, idegesvagyok,pedig nem jellemzőrám:S

hajjj... :S

2010. szept. 11. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt senki kivülálló nemtudja megmondani hogy mit érez vagy mit akar vele kéne megbeszélned.
2010. szept. 11. 20:17
 2/4 anonim válasza:

egyetértek az elsőválaszadóval ezt csak te döntheted el.

Beszélj vele erről is.

2010. szept. 15. 13:45
 3/4 anonim válasza:
Ha van még valami akkor csak írd meg
2010. szept. 15. 13:45
 4/4 A kérdező kommentje:

mikor beszélünk erröl, látomhogy pozitív,de mégsem lépne,valami csak van...

mikor meg ottvagyok vele,wáá megkell zabálni...

az eszem aztmondja h ez nagyon fájni fog,akkora pofára esés lesz, de a szivem meg pont fordítva. :/

köszimindenkinek:)

2010. szept. 19. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!