Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lehetek? Lehet baba a...

Manócskaah kérdése:

Terhes lehetek? Lehet baba a dologban?

Figyelt kérdés
sziasztok! Az ébredési hőm 37, 0 a peteérésem elvileg elsején volt és ma furcsa szurkálást éreztem a hasamban, amolyan mindjárt megjön érzést. De még több mint egy hetem van hátra a nemvártig. Reggel arra ébredtem hogy hányingerem van de gyorsan el is mult. Nagyon fáradékony vagyok szinte egésznap aludnék, tesztet nem csináltam mert még szerintem nem érdemes. Szerintetek
2011. okt. 7. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a beágyazódás miatt érezted a szúrkát. A hányinger még akkor is korai lenne. Tesztelni még tényleg korai, majd jó 1 hét múlva. Sok sikert!
2011. okt. 7. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen hamar még nincsenek tünetei, lehet hogy csak beleélted magad, bár nem tudom, nekem még nincs tapasztalatom ilyen ügyben :D Szerintem ha nem jön meg, akkor teszt, de addig nem nagyon gondolj erre, mert ha mégsem lesz gyerek, az csalódás lesz.
2011. okt. 7. 16:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod:) a hányinger szerintem is korai,csak én arra is gondoltam már hogy talán előbb volt peteérésem mint mikorra vártam.De az biztos hogy peteérés elötti 3napban peteérés napján és az azt követő napon is együtt voltunk a párommal.Ez a 3.hónap hogy próbálkozunk a kisbabagyártással.Jó lenne ha most sikerült volna.

És mindig a jobb oldalon szurkál,a petefészkemnél,ez szerinted jelenthet valamit?

2011. okt. 7. 16:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam erre hogy esetleg előbb volt peteérésem és mostmár a beágyazódás környékén járhatok.(esetleg) nem tudom.
2011. okt. 7. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi(nem tudom ez számit e) hogy peteérésután,főleg igy menzesz elött egy héttel már száraz szoktam lenni,mostmeg van valami(nem sok) fehéres folyásom.Betegség nem lehet mert szaga nincs és nem is viszket,szoval nem értem :S Volt Valakinek ilyen terhesség,beágyazódás alatt?
2011. okt. 7. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!