Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek baba van a dologban?

Szerintetek baba van a dologban?

Figyelt kérdés
Egyik héten hányinger,következő héten meg nincs. A melleim azok feszülnek.A pocim szokott még fájni mostanában.
2010. febr. 15. 22:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez még kevés. Mensi késik? Ha igen, mennyi ideje? Tesztet csináltál már? Hányinger meg egyéb tünetek általában legkorábban is csak a késés körüli napokon kezdődik, de inkább utána.
2010. febr. 15. 22:36
 2/15 anonim ***** válasza:
gyanus.....nekem is így kezdődött és most ott alszik a kissrác a másik szobában.....teszt, amire olyat írnak h már a mensi előtti napokon is mutat!
2010. febr. 15. 22:41
 3/15 anonim ***** válasza:
ne kérdezz, hanem tesztelj.
2010. febr. 15. 22:43
 4/15 A kérdező kommentje:
még egy hét van mensiig.
2010. febr. 15. 22:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Akkor még egy hét van addig, hogy kiderüljön: baba vagy nem baba.
2010. febr. 15. 23:06
 6/15 A kérdező kommentje:
izgatottan várom :)
2010. febr. 15. 23:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor még nagyon korai. Ha mégis baba van, nem lehetnek még tünetei. Ha volt is pár napig hányingered, semmi köze nem volt terhességhez, a mellfeszülés meg általános dolog. Nekem is csomószor volt hogy időszakosan érzékenyek voltak baba nélkül...Ne akarj babát látni minden érzésben. Kívánom, hogy majd pozitívat tesztelj 1 hét múlva!
2010. febr. 15. 23:32
 8/15 anonim ***** válasza:

Még egy hét??

Még be sem ágyazódott ha terhes is vagy esetleg...

Majd nemvárt mensi idejében fog beágyazódni,most még nincs hcg hormon termelés nincs ami tüneteket okozzon!

Majd ha nem jön meg,akkor tesztelj.

7 hetes kismami

2010. febr. 16. 09:03
 9/15 anonim ***** válasza:
a nem várt előtt 2-3 nappal is ki tudja mutatni a teszt, én két nappal előtte csináltam és ott volt a második csík.......esküszöm h én az "első" naptól éreztem h valami más!
2010. febr. 16. 10:51
 10/15 A kérdező kommentje:
Elhsizem,h érezted,sokan megérzik a fogantatástól kezdve :)Na majd kiderül^^
2010. febr. 16. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!