Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáj a mellem már lassan egy...

Fáj a mellem már lassan egy hete! Lehetettséges hogy baba van a dologban?

Figyelt kérdés
Már egy ideje rajta vagyunk a baba projekten és eddig ilyent még sohasem éreztem! Ovulációkor (ovu teszt szerint) szeretkeztünk a párommal és onnantól rá egy hétre el kezdett nagyon fájni mindkét mellem! Még egy hét van a mensesig! Mitől fájhat ennyire mind két mellem? Én korainak gondolom ahhoz hogy a babát érezzem! De akkor mitől fájhat?
2011. febr. 2. 20:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A mentruációs ciklus második felétől a progeszteron van túlsúlyban (terhességben is ez a sok), ez okozza a mellfeszülést, ez önmagában biztató, mert volt peteérésed, de biztosan babát nem jelent. Nekem semmiféle mellfeszülésem sem volt csak a pozitív teszt és volt jópárszor fordítva is hogy majd leszakadt a mellem, mégis megjött. De azért drukkolunk neked!
2011. febr. 2. 20:11
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem menzesz előtt és a terhességem első hónapjaiban ugyanazt éreztem. Feszülő és fájó mell. Ergo csak onnan vettem észre, hogy végre baba van a dologban, hogy nem jött meg a menzeszem :)))
2011. febr. 2. 20:16
 3/14 anonim ***** válasza:
20:16-os vagyok, az elejét kicsit furán fogalmaztam meg, bocsi :D
2011. febr. 2. 20:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem minden menzet előtt 1-2 héttel megfeszül,bekeményedik és fáj a mellem..

Amikor terhes voltam nem voltak ilyen tüneteim..

2011. febr. 2. 20:17
 5/14 anonim ***** válasza:
nekem mindkét terhességemet a mellfájás jelezte. :)
2011. febr. 2. 20:18
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem pl. sosem fájt a derekam mensi előtt, míg barátnőim többségének igen. Akkor kezdtem reménykedni a terhességben, amikor a mellfeszülés mellé megérkezett a deréktáji nyilallás is :)

27h

2011. febr. 2. 20:20
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát reméljük baba van a dologban! :) Menses előtt nekem is szokott fájni, de menses előtt kb 3 nappal de csak 1-2 napra és amikor el múlik a mell fájás másnap meg szokott jönni! De most jóval menses előtt kezdett el fájni és hát már jóval több mint három napja fáj a mellem! Na majd nem sokára kiderül de nagyon érdekel mi lehet az oka! :) :)
2011. febr. 2. 20:27
 8/14 A kérdező kommentje:
Bocs a hülye fogalmazásért!
2011. febr. 2. 20:28
 9/14 A kérdező kommentje:
:)
2011. febr. 2. 20:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanilyen tüneteim voltak mint neked és nekem baba volt a dologban. :) Szurkolok Neked. :)
2011. febr. 3. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!