Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok, baba van a...

Mit gondoltok, baba van a dologban?

Figyelt kérdés

Csak véleményekre vagyok kiváncsi, hogy szerintetek baba lehet-e vagy sem.

Egy kalkulátor szerint március 14-18ig volt pé-m.

14én kihagytam egy szem fogamzásgátlót, amit köv.nap pótoltam. Aztán 18.án pedig ittam Neo Citránt ami paracetamolt tartalmaz, ami ha jól tudom gyengiti a fog.gátló hatását. Javitsatok ki a ha tévedek!

14én és 18án is együtt voltam a párommal és el is ment bennem. 31én kell megjönnie. Pár napja viszont furán érzem magam, és mensi szerű görcseim vannak, ami eddig nem volt ilyenkor jellemző.

Támadó válaszokat nem szeretnék, mert ha mégis baba van, akkor nagyon jó helye lesz nálunk :)

2011. márc. 27. 14:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szia, őszintén azt gondolom, hogy nagyon pici az esélye. Amikor egy nő kihagy egy szem fogamzásgátlót, vagy olyan gyógyszert szed ami gyengíti a hatását, na onnantól kezdve ezek hatására beindul a peteérés..na vegyük a 14.-én kihagyott fogigátlós napot amikor együtt is voltatok, aznap ha a peteérés elkezdődött volna , onnantól számolva a tüsződ kb 14 nap alatt meg érik meg annyira, hogy tüszőrepedés legyen és a pete kilökődjön belőle , és meg tudjon termékenyülni. Tehát nem sok esélyt látok.
2011. márc. 27. 14:37
 2/16 anonim ***** válasza:
23%
Alapvetően nem gondolnám, hogy egy szem fog.gátló kimaradásától meg Neo citrantól annyira legyengülne a bogyó hatása. Szóval nem hiszem. De ha mégis, ne nagyon örülj, mert komoly károsodásai is lehetnek a fog.gátlótól, hiába lenne jó helye nálatok. Ha gyereket akarsz, ne szedd, ha meg nem akarsz, szedd normálisan, ha véletlen kimarad, védekezzetek máshogy. Ne legyetek buták!
2011. márc. 27. 14:38
 3/16 anonim ***** válasza:

lehet baba a dologban, de ha van is, most még nem "éreznéd".

várd ki 31-ét,aztán nőgyógyász.de szerintem nincs, csak nem tetszett a szervezetednek az, hogy kihagytál egy napot.ha mégis, akkor jó baba várást!

2011. márc. 27. 14:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Én volt hogy többet is kifelejtettem, és nem lett baba belőle.
2011. márc. 27. 14:39
 5/16 A kérdező kommentje:
Konkrétan 4ismerősöm van akiknek fog.gátló mellet sikerült teherbe esniük. A gyerekek nagyon jól vannak. Az egyiknek ikrei is lettek :)
2011. márc. 27. 14:40
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ők szerencsések voltak. Ismerek olyanokat, akik szintén gyógyszer mellett estek teherbe, és abortusz lett belőle. Most komolyan arra játszol, hogy bogyó mellett ess teherbe? Ennek mi értelme? Akarsz gyereket,vagy nem?
2011. márc. 27. 14:44
 7/16 A kérdező kommentje:

Jézusom...

Nem, nem gyógyszer mellett szeretnék teherbe esni. De ha netán úgy alakulna akkor örülnék neki.

2011. márc. 27. 14:47
 8/16 anonim ***** válasza:

Ne támadjátok már! Arra is kicsi az esély hogy terhes lehetsz, és arra sem túl nagy, ha esetleg mégis terhes vagy, beteg lesz a baba. Ezek a picik nagyon ellenállóak. Ha meg nem így van, annak általában vetélés lesz a vége. A neocitrán pedig csak akkor okoz problémát, ha napi többet és huzamosabb ideig fogyasztod. Szerintem!

De azért tényleg legközelebb figyelj oda a gyógyszer szedésére. Inkább tervezzétek előre meg a babát.

2011. márc. 27. 15:07
 9/16 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. márc. 27. 15:09
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is kicsi a valószínűsége, hogy teherbe estél. De van esélye. Nálunk az első gyermekünk fogant úgy, hogy a hó elején 3 szemet kihagytam, mert épp nyaralni mentünk és elfelejtettem vinni a gyógyszert külföldre. Akkor nagyon paráztam, hogy egészséges lesz-e de a dokim megnyugtatott, hogy iszonyú sok bab születik ilyen esetekből és ezeknek a bogyóknak annyira kicsi a hormontartalma, hogy a babának ha baja lesz, akkor nem ettől.

Nyugodj meg, ha a baba "besikerült" örülj neki, ha nem akkor máskor odafigyelni és akkor hagyd ki a bogyit egy időre, ha tényleg itt az ideje a bébinek! :)

2011. márc. 27. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!