Baba kitapintása? Mit gondoltok? 16 hetes km
Sziasztok.Érdekes dolog történt ma este. Kedvesem bemasszírozta a balzsamot a pocimba, és ahogy feküdtem, a bal oldalamon éreztem hogy amikor arra jár a keze, ""valami"" van ott.
Ő is érezte, és ahogy az ujjbegyével nagyon enyhén nyomta, érzett valamit.többször is:)
na most ez a kis "dudor" szerű, mert olyan volt, szépen lassan "bekúszott" jobbra (nekem jobbra)és onnantól nem tudta kitapintani. Lehet hogy a kislányunk volt az? Csak esetleg arrébb csúszott mert zavarta? Miközben tapintotta, nem éreztem semmi fájdalmasat, olyan fura érzés volt, mint amikor az uh feje csúszkál a pocimon, és enyhe pisilés ingert.
Ha ő volt, akkor nem tett neki rosszat hogy "arrébb vándorolt" miattunk?
írjatok ha van hasonló tapasztalat:)
16 hetes és 1napos kismama
Szia! tuti a baba volt ott :) mondjuk én már elég hamar elkezdtem érezni az én picurim, a 15.héten már sokat nyomkodott, mert ugye azt még nem lehet rugdosásnak nevezni :) és még a párom is lazán érezte :) a 14.héten simán kitudtam tapintani őt, ahol keményebb volt egy helyen a pocim, és ott volt az a dudor amit te is írtál, tudtam, hogy baba most ott van :))
20h km
:)) nem is sokkal vagyunk akkor lemaradva:))
de köszönöm szépen.tudod, nekünk ő az első.még nem nagyon tudjuk mi micsoda, de ettől függetlenül elég régóta érzek kis buborékokat és rezgéseket. :)
annyira örülök h ő lehetett:))
Csodálatos érzés:) főleg ha az ember tudja hogy Ő volt ott :))
alig várom a következő Uh-t :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!