A párom azt szeretné, ha az én (anya) vezetéknevemet viselné a babánk! (Mert az én vezetéknevem jobban tetszik neki) Ti mit gondoltok?
Félek, hogy sok rosszindulatú megjegyzést kapnék, vagy félreértésre adnánk okot!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ebben biztos lehetsz.
Mármint a találgatásokban meg a megjegyzésekben.
Ennek az az oka,hogy az a bevett gyakorlat Magyarországon,hogy ha a gyerek az anyja nevét kapja akkor azért van mert az apja nem ismeri el.
Sőt, lehetséges hoyg még a gyermeket is kritika érné a későbbiek folyamán.
De ettől függetlenül, azt csináltok amit csak akartok.
Ha valamit jónak láttok akkro tegyétek úgy hoyg a gyereknek ne származzon kára belőőle, más emberek meg senkit sem érdekelnek!
Egyébként neked mi a véleményed?
Egyáltalán jogilag megnéztéek mi ennek a módja, van-e rá lehetőség? Ha igen,hogyan?
Az én párom vezetékneve is Oláh és egyáltalán nem gáz!!! Ez egy régi MAGYAR vezetéknév! Nem kell össze keverni az oláhcigányokkal!
Az én vezetéknevem Rácz, ennek sincs semmi köze a romákhoz, szerb eredetű.
Nálunk tökmindegy melyikünk vezeték nevét kapja majd a gyerekünk igy is ugy is cikizni fogja egy két gyerek...
Amúgy mindketten magyarok vagyunk. Téged ne érdekeljen mások mit szólnak ehhez vagy ahhoz, ha Ti úgy döntötök közösen hogy a Te vezeték nevedet kapja a gyerek, akkor legyen úgy! Senkinek semmi köze, beleszólása nincsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!