Barna szemű anya és kék szemű apa gyermekének milyen színű lehet a szeme?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 03:38
1/13 anonim válasza:
Nálunk így van, a lányom barna, a fiam kék szemű lett.
2/13 anonim válasza:
Szia. Nekünk a párommal egyforma színű szemünk van,szinte fekete :) a fiamnak is olyan,a 2,5éves kislányomnak kékes zöld :)
3/13 anonim válasza:
nálunk anya barna, apa zöld
1.baba barna,
2. baba szürke
:)
4/13 anonim válasza:
Mindegyikre megvan az esély, de a barna a domináns. Ennek ellenére nálunk a három gyerekből kettőnek lett kék és csak egynek barna a szeme. (nálunk én vagyok kékszemű és a férjem barna)
5/13 anonim válasza:
nálunk anya zöld,apa barna,gyerek zöldeskék
Tesóméknál:apa barna,anya kék,gyerek barna
6/13 anonim válasza:
ugyyan ebben az esetben a fiamnak rikitóan kék szeme van.még az apjának se olyan világos.a lányomét majd meglátjuk összel...
7/13 anonim válasza:
Bármilyen igazából. Nekem barna, apuka kék, leányzó zöldes. A naygszülőig gének is bejátszhatnak.
8/13 anonim válasza:
Akármilyen lehet.
Férjemnek Zöld szeme van, nekem barna, kisfiunknak pedig kék. Csak a dédszülőknek van kék szeme.
10/13 anonim válasza:
én kék-szürke-zöld színű szemmel vagyok megáldva a párom barna szemű. A fiunk sötét barna szemű, a lányunknak gyönyörű kék szeme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!