Mit gondoltok, ez már terhes pocak? Van kedvetek tippelni is?
Amikor kicsit husisabb voltam,reggelre mindig lement az esti nagy pocim,de most nem!
Majd a végén leírom hány hetes vagyok.
Ha van kedved,azért tippelj!
Azt már most elárulom hogy 0,5kg-ot híztam!
[URL] [link]
14-15 hetesre tippelek, én is valahogy így nézek ki most :)
14+4 hetes
Akkor szerintetek már kisbabás pocakom van?
Egyébként nagyon jókat tippeltek..ügyik vagytok csajok!
Még várok pár szavazatra és "kihirdetem a nyertest"!! :-)
10+2hetes a pocaklakó! :)
Igen,van benne egy kis igazság hogy puffad a has,amit észre is veszek,ez a kép este készült,de mikor most nézem a pocim nem sok külömbbséget veszek észre a tegnapi és a mai között!
Nagynak számít?
Egyébként első baba,a hasam a terhesség elött lapos volt,egy pici úszógumival,amit ha behúztam akkor totál lapos volt! :)
Köszi a tippeket! :)
Akkor jó,örülök hogy nem csak én képzelődöm,és tényleg ott a poci! :)
A Nővéremnek nem merném megmutatni,mert ő tutira lehurrogna hogy csak dagadt a hasam,mert hogy neki még 5hónaposan sem látszódott annyira ezért nekem sem látszódhat előbb!
A sógornőjét is halála szídtta mikor 12hetesen már azért látszódott neki is,de ő erre is azt mondta hogy eddig is volt hasa,csak behúzta!
Nem egyszerű a csaj! :-)
Egyébként 160cm vagyok és 50kiló.
Szia!
Igen szépen látszik a pocakod :)
Én is vékonyka voltam 165 cm és 52 kg -val kezdtem,és igazán a 21 héttől vált láthatóvá,addig csak mindig ugy néztem ki mint aki jól beevett :)
Kb akkora pocim vagy még kisebb volt mint ami a képen van neked,ez mind mind alkatfüggő,én sokáig sportoltam és a hasizom miatt nehezebben jött ki a pocak :) De most már nagyon szépen mutatja magát :)
30 hetes kismami
Nagyon csinos vagy. ez már szerintem is kismama has, olyan 14-15 hetesre tippelnék :)
Úgy irigyellek ! nekem két kisfiam van és nem akarunk többet de annyira hiányzik, úgy szerettem kismama lenni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!