Mit gondoltok, ez már terhes pocak? Van kedvetek tippelni is?
Amikor kicsit husisabb voltam,reggelre mindig lement az esti nagy pocim,de most nem!
Majd a végén leírom hány hetes vagyok.
Ha van kedved,azért tippelj!
Azt már most elárulom hogy 0,5kg-ot híztam!
[URL] [link]
13:54.-es válaszoló!
Köszönöm szépen,nagyon kedves vagy!! :)
Igen,nagyon jó kismamának lenni,én is egyszerűen imádok minden "jót-rosszat" ami vele jár!
Ez a legszebb időszak a nők éltébe..és persze utána az anyaság! :)
Hát még csak 10hetes múlt a kis szarosom..de már most imádjuk őt!
Nagyon meg lepődtem hogy már ilyen korán elkezdett látszódni a pocim,azért is tettem fel a képet,hogy ez most csak háj vagy a babám az! :-)
Van róla gy édes képem..itt 9hetes volt! Gyönyörűség! :)
szia, gratulálok:) nagyon csini a pocid.
én csütörtökön leszek 10 hetes, és nekem is látszik már. ruhában olyan mintha csak túllettem volna magam, de a csupasz poci már egyértelműbb.
nagyon édes az uh képed :)
igen, csoda dolog ez a babavárás, fantasztikus megélni, bár sajnos én minden nap rosszul vagyok. de majdcsak elmúlik egyszer :)
minden jót, szép babavárást !
Szia!
Én is gratulálok Neked a pici babádhoz!
Hát azt hiszem,engem is páran megnéznek ruhában,és azt gondolják.."hogy ez a csaj vajon mennyit tudhat zabálni ha ekkor hasat növesztett"..de ha tudnák hogy egy kis életet hordok a szívem alatt..:)
Neked is első baba lesz?
Én februárban leszek 21..szóval fiatal anyuka leszek,de a párommal már 5és fél éve együtt vagyunk,és én már azóta tervezem az anyaságot..de megélni az egy igazán fantasztikus dolog!
Nekem kb 8hét körül elmúlt a reggeli hányingerem,és hányni is csak egyszer hánytam,szóval szerencsésnek mondhatom magam,már most egy kis tündér a babám hogy nem kínoz halálra! :-)
puszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!