Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeptember 25-re vagyok...

Szeptember 25-re vagyok kiírva, de már nagyon félek. Igazából nem is a fájdalomtól, hanem attól h jön más is majd nem csak a baba. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tudom h jó esetben adnak beöntést...de én alapjáraton hasmenéses vagyok,főleg ha ideges vagyok.Mi van ha még beöntés elött a sok vizsgálat alatt jön rám??én sajna nem tudom visszatartani:(
2010. júl. 28. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, emiatt ne izgulj! Vannak kórházak, ahol eleve nem is adnak beöntést, vagy már nincs i1dő01 rá
2010. júl. 28. 22:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az orvosok/szülésznők már különbet is láttak már ennél, elhiheted. Ha becsusszan a nagydolog, akkor majd letörlik és kész, TE észre sem fogod venni a fájások miatt. És meg sem fogod tudni, hogy egyáltalán volt-e valami.

Ha rádjön előbb a hasmenés, akkor majd elmész vécére. Ne csinálj ebből nagy ügyet.

Nyugi.

2010. júl. 28. 22:31
 3/11 anonim ***** válasza:
bocsi! Tehát valamiért nincs már rá idő, de a kórházi személyzetet ez egyáltalán nem zavarja, hozzászoktak :))
2010. júl. 28. 22:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen természetes, ha meg beöntést is adnak, akkor aztán végképp semmi nem lesz benned, nyugalom :)
2010. júl. 28. 22:33
 5/11 A kérdező kommentje:
remélem igazatok lesz!:)
2010. júl. 28. 22:34
 6/11 anonim válasza:
100%

Szia!Semmi gond nyugodtan szólj és ki fognak engedni hiszen ez természetes,és amúgy a beöntés sem egy nagy vasziszdasz :-)....még van másfél hónap vagy mondjuk a 36 héttől már megjöhet,csak nyugi,minden rendben lesz!Drukkolok!

Üdv első baba 2,második 5 hetes lesz holnap anyuka

2010. júl. 28. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül....Én is előre cikiben érzem magam ezek miatt...:-(

De hát ez van, muszáj rajta túlesni...próbálj csak a babára koncentrálni majd, Ő a legfontosabb. :-)

Minden jót!

37 hets km.

2010. júl. 29. 04:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én szept. 22-re vagyok kiírva, és nekem is voltak ilyen gondolataim.Szerintem ez természetes.Nálunk az a szokás, hogy nem beöntést adnak, hanem kúpot.Elmész, felrakod, és mész a WC-re.Biztos nem lesz kellemes, amikor kiürül belőlem minden, mert azt hiszem, a fájások mellé nem hiányzik egyéb görcs.De ez van.Még mindig jobb, mintha kitolás közben lenne olyan az ágy.Egyébként tényleg kár ezen izgulni.Ilyenkor senki nem fog rád ferde szemmel nézni.Az anyák sokszor öntudatlan állapotba kerülnek szüléskor, és nem tudják befolyásolni a dolgokat.A kórháziak tényleg láttak már mindent.Engem jobban foglalkoztat, hogy a nagy erőlködéstől ne kelljen hánynom.Mert az leszívná az erőmet rendesen.Ne is gondolj ilyenekre!
2010. júl. 29. 07:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nem kértem beöntést, pedig megpróbálták rámtukmálni. Ugyanis itthon kb. 3-szor kellett wc-re mennem az izgalomtól, és csodák csodájára, nem csináltam magam alá!

Egyébként ha már ott vagy, már igazán nem fog ez érdekelni!

2010. júl. 29. 07:30
 10/11 anonim ***** válasza:

anyukám mesélte, hogy a beöntés borzalmas!!!!! Egy csövön át, amit feldugnak a fenekedbe, szappanos vizet pumpálnak. Ez iszonyat! Én inkább magam alá csinálok de a fenekemhez senki nem fog nyúlni az tuti biztos! A kúpot nem bírom feldugni nemhogy nekem csöveket próbáljanak felpaszírozni...repedt már fel a fenekem pont egy hasonló dologtól, így tudom, hogy inkább köszönöm nem.

Amúgy tényleg ne aggódj, beöntés és kúp ellenére is sokaknak "odasikerült". Ebböl nem csinálnak problémát. :)

33 hetes

2010. júl. 29. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!