Szeptember 25-re vagyok kiírva, de már nagyon félek. Igazából nem is a fájdalomtól, hanem attól h jön más is majd nem csak a baba. Mit gondoltok?
Az orvosok/szülésznők már különbet is láttak már ennél, elhiheted. Ha becsusszan a nagydolog, akkor majd letörlik és kész, TE észre sem fogod venni a fájások miatt. És meg sem fogod tudni, hogy egyáltalán volt-e valami.
Ha rádjön előbb a hasmenés, akkor majd elmész vécére. Ne csinálj ebből nagy ügyet.
Nyugi.
Szia!Semmi gond nyugodtan szólj és ki fognak engedni hiszen ez természetes,és amúgy a beöntés sem egy nagy vasziszdasz :-)....még van másfél hónap vagy mondjuk a 36 héttől már megjöhet,csak nyugi,minden rendben lesz!Drukkolok!
Üdv első baba 2,második 5 hetes lesz holnap anyuka
Nem vagy egyedül....Én is előre cikiben érzem magam ezek miatt...:-(
De hát ez van, muszáj rajta túlesni...próbálj csak a babára koncentrálni majd, Ő a legfontosabb. :-)
Minden jót!
37 hets km.
Én nem kértem beöntést, pedig megpróbálták rámtukmálni. Ugyanis itthon kb. 3-szor kellett wc-re mennem az izgalomtól, és csodák csodájára, nem csináltam magam alá!
Egyébként ha már ott vagy, már igazán nem fog ez érdekelni!
anyukám mesélte, hogy a beöntés borzalmas!!!!! Egy csövön át, amit feldugnak a fenekedbe, szappanos vizet pumpálnak. Ez iszonyat! Én inkább magam alá csinálok de a fenekemhez senki nem fog nyúlni az tuti biztos! A kúpot nem bírom feldugni nemhogy nekem csöveket próbáljanak felpaszírozni...repedt már fel a fenekem pont egy hasonló dologtól, így tudom, hogy inkább köszönöm nem.
Amúgy tényleg ne aggódj, beöntés és kúp ellenére is sokaknak "odasikerült". Ebböl nem csinálnak problémát. :)
33 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!