Ma megyek dokihoz, kérhetem a petevezeték átfúvatását? 2 éve nem sikerül a baba és fáj a hasam a petevezetékeim körül, nem tudok sokáig ülni sem a fájdalomtól.
Szia!
Én azt tudom mondani, hogy ezt nem kérned kellene hanem a mindenféle kivizsgálás (hormontól a kórokozókig, sperma és párodnál szintén hormon vizsgálat) után ha minden negatív ez a következő lépés egy jó orvosnál, bár az én orvosom rögtön laporszkópiát javasolt, mivel ha talál valamit rögtön meg is oldja.
Először is fáj az átfújás? Nekem is az a következő, de én alatatásban szeretném
Májusban volt missed abom, azóta sem sikerül a pici. DE engem is küldtem mindenfélére: vércukor, inzulin, immunológiai kivizsgálás, endokrin, MRI (prolaktinom magas). Most clostylbegitet szedek. Ez a 3. hónap, ha nem sikerül, akkor jön az átfújás és a spermavizsgálat
Szia!
Mi a Budai Meddőségi Centrumba (BMC) járunk.
A nőgyógyász elvégeztetett egy vérvételes hormonvizsgálatot, csinált 2 Closti hónapot, majd közölte, hogy az ő szintjén ennél többet nem tehet. Ez után jöttünk ide, ahol mindkettőnknél elvégezték a normális kivizsgálást.
Ebbe beletartozott a petevezeték átjárhatósági vizsgálata is:
A BMC-be nőgyógyászati beutalóval lehet jelentkezni, itt TB támogatással, ingyenesen elvégzik a szükséges vizsgálatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!