Tóth Bernadett2 kérdése:
Szerintetek baba lesz a dologban?
Figyelt kérdés
9 hónapja szültem, decemberben terveztük volna a köv. babát. De ez a 3. nap hogy késik... Pénteken kellett volna megjönnie. 37,2 a hőm, tegnapelőtt este gyomorégésem volt hányingerrel és volt 2 nap idegbajom. :). A PÉ-t a naptáram 21-re írta, nov 1-jén voltunk együtt védekezés nélkül. Holnap veszek tesztet. Szerintetek baba vagy csak bemagyarázom??2011. nov. 6. 11:30
1/12 A kérdező kommentje:
Ja és 25 napos a ciklusom, előző mesim első napja okt 10.
2011. nov. 6. 11:31
3/12 anonim válasza:
Ha nov. 1-én voltatok együtt védekezés nélkül,kizárt,h. már érzed a terhességi "tüneteket".
4/12 A kérdező kommentje:
Tudom és ezért furcsállom én is... A többi esetben a hónapban megszakítással védekeztünk. Csak furcsállom a tüneteket, mert ilyen volt az előző terhességem is.
2011. nov. 6. 11:36
5/12 anonim válasza:
Ha megszakítással védekeztetek, akkor lehetsz terhes, ugyanis ez nem épp egy tuti megbízható módszer. Persze ebben az esetben a PÉ körül fogant a baba és akkor már esetleg lehetnek tünetek is.
6/12 anonim válasza:
Nekem mielőtt megjön a menzeszem,olyan tüneteket produkálok,mint aki várandós:kívánok mindent,még a küszöböt is lerágnám,hányinger,idegbaj.De napokon belül kiderül,örülhetsz-e újra:))
7/12 A kérdező kommentje:
Hát, már izgulok! Nekem soha nem voltak ilyen tüneteim, csak amikor terhes voltam. Meg sosem késik a mesim, nagyon pontos. Plusz ez a hőemelkedés nagyon nagyon furcsa. De majd holnap kiderül. :)
2011. nov. 6. 13:02
8/12 anonim válasza:
Szerintem azért csak vedd meg azt a tesztet.
9/12 anonim válasza:
majd írd meg ha teszteltél már:)
10/12 anonim válasza:
Hany naposak a ciklusaid, 24? Azt irtad, hogy elozo havi mensid elso napja okt.10. Ma van november 6 es szamitasaid szerint 3 napja kesik. Ez biztos? 24 napos ciklus letezik? Es ez egeszseges? Csak kerdem! Ilyen rovid ciklusrol meg nem hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!