Terhes a hugom, mit tegyek? Szóljak a szüleinknek vagy
inkább neki segítsek?
2013. máj. 9. 22:18
Mindenkepp a hugod mondja el. Muszaj neki, te max legyel ott de ez az o dolga, nem a tied. A tesodnak el kell kezdenie felelosseget vallalnia a tetteiert. Szomoru, ha ezek utan megsertodne rad v barmiert is teged hibaztatna.
2013. máj. 10. 06:02
13/77 A kérdező kommentje:
Beszéltem a hugommal, szegény teljesen kétségbe van esve. Nem buta lány ő csak hát az a fiú rávette a hülyeségre, mert szerelmes volt belé. Nagyon fél hogy anyáék már nem fogják szeretni. Mondtam neki hogy biztosan fogják, attól mert egyszer hibázott még a lányuk marad. De tudniuk kell rólla mert egyszer ha kiderül abból nagy gáz lesz. Megigértem hogy támogatom és mellette állok. Vasárnap megyek oda ebédelni, akkor elmondjuk közösen. Megigértem neki hogy bármi is legyen rám mindig számíthat. Csak ezen legyen túl utána minden rendbe jön.
Majd megnyugodnak, írd meg, h mi volt, drukkolok!
2013. máj. 10. 12:30
AZ én húgomnak is 15 évesen volt abortusza, szerencsére a szülei (mosthohatesóm) nagyon támogatták,és egyáltalán nem vetették meg. (most volt novemberben) Ők védekeztek,csak hát kiszakadt a gumi,a húgom meg úgy volt vele,hogy mivel 1 napja múlt el a mensije,most nem vesz be tabit,mert többet árthat ,mint használ (ezt a nőgyógyász mondta!) Azóta is minden rendben van,senki nem veti meg érte. Én nagyon sajnáltam szegényt,még mindig sajnálom,mert lelkileg még mindig nehéz neki. Amúgy én nagyon nem vagyok abortusz párti,de sajnos van,amikor meg kell tenni... Majd írd meg,hogy mi lett. Írhatsz privit is nyugodtan,én sajnos mostmár járatos lettem az ehhez kapcsolódó lelki dolgokban...
21/l
2013. máj. 11. 10:42
16/77 A kérdező kommentje:
Ma ott voltam ebédelni a szüleinknél. Nemrég értem haza. Nem volt egy könnyű menet. Ebéd után leültünk a nappaliba. A hugomon láttam hogy a sírás szélén áll. Ezért inkább én kezdtem bele, de szerencsére ő folytatta. Kiderült hogy a fiú azt igérte neki nem lehet terhes ha először csinálja és hogy ez nem nagy dolog. Meg milyen gáz hogy még szűz. Most anyájék beszélni fognak a sráccal és a szüleivel. Azt mondták mindenben a hugom mellett állnak és nem lesz semmi baj. Nem ő az első se az utolsó aki ilyen helyzetbe került. A lényeg az hogy nem dühöngtek, és nem tagadták ki. Szegény annyira sírt és olyan hálás volt amiért mellette vagyunk. Úgy sajnálom a szivem szakad meg érte. Remélem hamar túl lesz rajta. Holnap megyünk az orvoshoz intézni amit kell.
Szegényke. Sajnálom nagyon! Örülök neki viszont,h a Szüleitek "jól" fogadták. Most kell a segítség és a támasz a hugodnak!
2013. máj. 12. 15:09
szia.a szüleidnek mindenképpen tudniuk kell erről.attól hogy te nagykorú vagy nem intézheted egyedül.és hiába a testvéred nincs jogod dönteni a szüleid nélkül
2013. máj. 12. 15:32
szia.15:32 vagyok.most látom hogy már elmondtátok a szüleiteknek.látod helyesen döntöttél.
2013. máj. 12. 15:35
Ne haragudj, de lehet nagyon fogsz utálni!!
A szüleid is ugyan olyan hibásak ebben, mert ha normálisan fel lett volna világosítva, akkor egy ilyen mesével nem tudja beetetni ez a fiú.
Egyébként ez volt a helyes döntés.A szülőknek erről tudni kell, és most a húgod is tanult az esetből, igaz egy ember élete árán sajnos.
2013. máj. 12. 15:58
Kapcsolódó kérdések: