Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes a hugom, mit tegyek?...

Terhes a hugom, mit tegyek? Szóljak a szüleinknek vagy inkább neki segítsek?

Figyelt kérdés
Még csak 15 éves és az első alkalommal sikerült össze hozni a gyereket. A barátja 18 éves és mossa kezeit. Én vittem el orvoshoz maszek úton. Most öt hetes. Meg lehet oldani a dolgot a szüleink tudta nélkül? Nekem van pénzem és tudnám fizetni a műtétet, csak azt nem tudom helyes e. Nem akarom őt se elátulni de a szüleinknek se hazudni. Mit kéne tennem?
2013. máj. 9. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
100%
Anyaként úgy érzem, a szüleidnek, vagy legalábbis anyukádnak joguk van tudni róla, hiszen még csak 15 éves.
2013. máj. 9. 17:51
 2/77 anonim ***** válasza:
100%
Az abortuszhoz úgyis SZÜLŐI beleegyezés kell!! Sajnálom..
2013. máj. 9. 17:53
 3/77 anonim ***** válasza:
100%
Mivel még kiskorú, úgy gondolom valamelyik szülődnek kötelességed lenne elmondani,bármilyen negatívumként hatna a húgodra.
2013. máj. 9. 17:54
 4/77 A kérdező kommentje:
Én már régen nagykorú vagyok és van elég pénzem ahhoz hogy maszek alapon elintézzem a dolgot. Soha nem kéne megtudják. Csak hát attól tartok ha ezt eltusolom neki akkor utána azt hiszi majd hogy bármit megtehet. Ráadásul szörnyen furdal a lelki ismeretem.
2013. máj. 9. 18:01
 5/77 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy a gondviselője, hiába a tesód. Szülői beleegyezés kelleni fog mindenképpen.

És ha morálisan nézzük nem csak jogilag, akkor is. Mindenképpen tudniuk kell erről, nem lenne helyes eltussolni semmiképp. Mert mi van, ha egyszer mégis kibukik a dolog? Vagy ne adj isten valami rosszul sül el a műtét közben stb? Nem. Ez olyan horderejű dolog, amiről tudniuk KELL. És nem mellesleg igenis tegyenek róla a szüleitek, hogy rájöjjön, mekkora marhaságot csinált, ha ehhez ultrabüntetés és a hugod számára rém kellemetlen fejmosás kell, akkor azzal. Ez hozzá tartozik a történethez. Vállalnia kell a felelősséget, ha már a szexhez elég nagylány volt, akkor ehhez is legyen...

2013. máj. 9. 18:10
 6/77 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe se jusson eltussolni! És ha neadjisten valami félresikerül (bár erre elenyésző az esély, de akkor is), és a húgod később téged hibáztat? Ráadásul ez nem kis kaliberű dolog, úgyhogy tessék szépen vállalni a felelősséget, akár baleset volt, akár nem.
2013. máj. 9. 18:11
 7/77 anonim ***** válasza:
100%
Na rólam se mossa le senki, hogy nem két választ írtam, pedig én csak az egyik 92%-os válaszoló vagyok. :)
2013. máj. 9. 18:12
 8/77 anonim ***** válasza:
Kiskoru a hugod tehat szuloi beleegyezes kell az abortuszhoz. Meg kell mondani az anyatoknak legalabb. 1 szulo eleg hozza. En 16 voltam es cask anyu tudott rola es irta ala a papirokat... Apum sosem tudta meg es mar evekkel ezelott tortent.. A mutetnek lehetnek komplikacioi is, mivel altatassal jar es az nem riziko nelkuli!!! Korhazban vegeztessetek el ahova tartoztok ne valami maszek emberkevel aki ebbol penzt csinal! Ha a hugodnak volt esze hogy felcsinaltassa magat igenis felelosseggel tartozik a tetteiert! Megiscsak egy emberi eletrol beszelunk itt!
2013. máj. 9. 18:14
 9/77 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van mindenben. Nem is értem hogy jutott eszembe hogy segítek neki egy ilyen ügyet eltusolni. Még ma beszélek a szüleimmel, legalább anyával. Tudom hogy a hugom ezért utálni fog, de idővel majd csak megérti hogy így volt helyes. Soha nem bocsájtanám meg magamnak ha bármi baja esne és a szüleim elé se tudnék kerülni. Elmondom nekik így lesz helyes.
2013. máj. 9. 18:18
 10/77 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a húgoddal kéne beszélned, hogy ő mondja el, és, ha jó úgy neki, te is legyél ott, állj mellette, amikor beszél a szüleitekkel. Ha nélküle mondod el, tényleg árulás lesz. Ez nálam a legutolsó verzió lenne.
2013. máj. 9. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!