Terhes a hugom, mit tegyek? Szóljak a szüleinknek vagy inkább neki segítsek?
Figyelt kérdés
Még csak 15 éves és az első alkalommal sikerült össze hozni a gyereket. A barátja 18 éves és mossa kezeit. Én vittem el orvoshoz maszek úton. Most öt hetes. Meg lehet oldani a dolgot a szüleink tudta nélkül? Nekem van pénzem és tudnám fizetni a műtétet, csak azt nem tudom helyes e. Nem akarom őt se elátulni de a szüleinknek se hazudni. Mit kéne tennem?2013. máj. 9. 17:47
31/77 A kérdező kommentje:
Mostmár lassan kezdenek le nyugodni a kedélyek. Bár apuka meg a szülei hallani se akarnak a kicsiről. De nem is baj, az én hugom jobbat érdemel mint az a suhanc. Azt mondta nem megy abortuszra inkább megszökik. Így most intézzük hogy szülés után magán tanuló legyen. Legalább egy évig amíg túl lesz a szülésen meg azzal ami ezzel jár. Természetesen a gyámságot én fogom válallni, de akkor látja a picit mikor csak szeretné. Ő pedig nyugodtan tanulhat tovább és leérettségizhet. Az biztos hogy tanult az esetből és soha többé nem fog hinni egy fiunak sem. Remélem minden rendbe jön vele. Mondtam anyáéknak hogy ne erőltessék az abortuszt mert csak rosszabb lesz. Nem ő az első se az utolsó aki ilyen fiatalon szül, és majd én segítek neki mindenben.
2013. máj. 13. 13:11
32/77 anonim válasza:
Nagyon jó testvér vagy, emelem kalapom előtted (én írtam,hogy nem akarja-e megtartani a babát) azt nem lehetne,hogy hozzátok költözik a hugod,és így szinte állandóan a babával lehetne, ő nevelhetné! Van egy ismerősöm ,ő is fiatalon szült, neki a szüli segítettek, végig járt iskolában, nyári szünet alatt szült, így a következő tanévet ugyanugy tudta kezdeni, nem kell kihagynia. És a babát is ő neveli,csak ha iskolában van a mama van a kicsivel!
33/77 anonim válasza:
Tényleg, nem tudna oda költözni a testvéred? Szoptathatná, nevelhetné ott is, te meg tudnál neki segíteni mindenben. Csodálatos tesó vagy!!!!
34/77 anonim válasza:
Fél hogy nem lehet többet gyereke...
1. Ilyennek ne is legyen
2. Látom azzal sincs tisztába szegény géniusz hogy a spontán és a művi abortusz tulajdonképpen ugyanaz, mivel mindkettő esetében körbe kell kaparni a méh falát, tehát azzal csak ijesztgetni szoktak hogy nem lehet többet gyereke. De hagyjuk. Aki hülye, az hülye.
35/77 A kérdező kommentje:
Utolsó kérlek tegyél meg egy szivességet, és vegyél be nyugtatót. De ha lehet egy marokkal. Miért kell mindig bele kötni a másikba. Örülj neki hogy te olyan okos és tökéletes vagy. S gondolom a rang létrán is jó magason állsz. Lehet hogy az abortusz után is lehetne még gyereke, sőt biztos is. Ám ő retteg az ellenkezőjétől és nem akar műtétet. Főleg nem akarja megölni a babát. A szüleim is én pedig támogatjuk. Nem akar hozzám költözni, nem is tudna hiszen én is és a párom is még dolgozunk így egyedül lenne. Hamarosan vége az évnek. Utána magán tanuló lesz, legalább egy évig. Most egyenlőre az a hugom dolga hogy pihenjen és vigyázzon magára.
2013. máj. 13. 21:17
36/77 anonim válasza:
Gratulálok, majd amikor saját babát akartok a pároddal nem lesz rá lehetőség, mert a drága kis húgod kölyke ott fog még lógni a nyakadon. Mert, hogy ő nem fogja felnevelni, az biztos. Gyáva alak, nem mer elmenni abortuszra, de fog ő még sírni emiatt a döntés miatt. De te többet, remélem azzal tisztában vagy. Persze, most még ezt fel sem tudod fogni, de majd meglátod amikor a hugica éppen bulizik valahol, te meg sírsz a kezedben a gyerekkel éjjel, mert nem aludtál már egy hónapja, büdös vagy, mert fürödni sincs időd, és a gyerek csak ordít, és ordít, ráadásul még csak nem is a sajátod.
37/77 anonim válasza:
Csodállak a tettedért, de az utolsó válaszoló ocsmányan megfogalmazott válaszában is van igazságtartalom. Ne adja Isten, hogy ti kínlódtok a picivel, a húgod vígan éli világát, és sehol sem lesz a mostani gondolatmenete.
38/77 A kérdező kommentje:
Kedves két utolsó először is nagyon vissza taszító dolog egy kisbabát kölyöknek nevezni. Másodszor köszönöm hogy így aggódtok értem de nem kell. Tudom mit csinálok, és boldogulni fogok. Egyenlőre nem tervezzünk saját gyereket, ott lesz a pici akit majd sajátunk ként fogunk nevelni. Szomorú hogy ennyi rossz indulat és gonoszság van az emberekbe. Nem egy idegen gyerekét válallom hanem a saját unoka öcsémet vagy hugomat. Az meg hogy a húgom nem megy abortuszra nem a ti dolgotok, nem nektek kell felneveli a kicsit. Azt meg főleg nem tűröm hogy így beszéljetek a testvéremről. Mert ő nekem nagyon fontos, és soha nem hagynám cserbe. De gondolom azt hogy támogatás nem ismeritek hírből se. Nagyobb gyávaság elvetetni egy gyereket, mint válallni és felneveli bármilyen nehéz is. Én azért vagyok hogy segítsek ha már megtehetem. Sajnálom ha ez másoknak akiknek szegény a lelki világa fáj. A többi válaszolónak aki normálisan szólt hozzá nagyon köszönöm.
2013. máj. 14. 11:43
39/77 A kérdező kommentje:
Ja még valami 36-os. Kérlek soha ne legyen gyereked. Aki így beszél egy babáról abban nincsennek emberi érzések. Sajnállak hid el tényleg nagyon sajnállak téged.
2013. máj. 14. 11:46
40/77 anonim válasza:
Fogalmad sincs, hogy mi jár egy gyerekkel, ha már lenne, biztos, hogy nem így döntenél. de hát a saját hibájából tanul az ember, mindeesetre a húgod, aki felelőtlen volt, ő fog a legjobban kijönni a dologból. A babának soha nem lesz normális családja, te meg nagyon megbánod majd. Bárcsak ne így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!