Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes a hugom, mit tegyek?...

Terhes a hugom, mit tegyek? Szóljak a szüleinknek vagy inkább neki segítsek?

Figyelt kérdés
Még csak 15 éves és az első alkalommal sikerült össze hozni a gyereket. A barátja 18 éves és mossa kezeit. Én vittem el orvoshoz maszek úton. Most öt hetes. Meg lehet oldani a dolgot a szüleink tudta nélkül? Nekem van pénzem és tudnám fizetni a műtétet, csak azt nem tudom helyes e. Nem akarom őt se elátulni de a szüleinknek se hazudni. Mit kéne tennem?
2013. máj. 9. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
Hogy vehette be a húgod ezt a mesét hiszen 15 éves?!Ez azért gáz,a szüleid is ultra ügyesek!
2013. máj. 12. 16:28
 22/77 anonim ***** válasza:
2%
Tudod, kedves utolsó válaszoló(veled értek egyet), hogy úgy lehet bevenni ezt a mesét 15 évesen, hogy hogy a társadalmi ranglétrának van alsó szintje is... Ő ott van. Mi nem.
2013. máj. 12. 16:43
 23/77 A kérdező kommentje:
Szégyelljétek magatokat, amiért olyan rossz indulatúak és lenézőek vagytok. A hugom még csak gyerek és igen hibázott de csak azért mert kihasználták és mert szerelmes lett. Volt már szó a szexről és a védekezésről, de ez a fiú annyira be magyarázta neki, hogy nem lesz baj, hogy elhitte. Ettől még nem vagyunk buta primitív emberek. Ilyesmi sajnos bárkivel előfordulhat még a tökéletes emberekkel is.
2013. máj. 12. 21:23
 24/77 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó örülj annak hogy olyan kifinomult és okos vagy. Bár aki ennyire gőgös és öntelt azt csak sajnálni tudom. Mi legalább nem nézzünk le senkit, és ott vagyunk egymásnak. Még ha a ranglétra alján is.
2013. máj. 12. 21:26
 25/77 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen kész vagyok ettől a társadalmi ranglétra dologtól! Tényleg vannak még ekkora bunkók?!

Szerintem nagyon intelligensen álltok a dologhoz!

Egy 15 éves szerelmes lány pedig azt hisz el, amit a szerelme el akar vele hitetni, sőt még a kor sem számít!

Reménykedjen a társadalmi ranglétra tetején álló kedves válaszoló, hogy magánál intelligensebb emberek legyenek mellette, amikor esetleg néhány fokot lejjebb lép!

2013. máj. 13. 09:28
 26/77 anonim ***** válasza:
32%
nagyon sajnálom ami történt, húgodnak sok erőt kívánok! Az nem jött szóba,hogy megtartsa a babát? Nincs rá lehetőség,vagy nem is akarja? Tudom,hogy még gyerek,meg nem kéne, de ha már ott van az a baba...
2013. máj. 13. 09:43
 27/77 anonim ***** válasza:

Kedves utolso valaszolo!

Hogy tartsa meg a babat, mikor meg kiskoru. Ra menne az elete e miatt az alkalom miatt. Neki meg tanulni kell, epiteni a jovot.

Mai vilagban meg jo hazassagban is meg kell az ember gondolja a dolgot, nemhogy ilyen esetben.

2013. máj. 13. 11:12
 28/77 A kérdező kommentje:
Nem fogjátok elhinni mi történt. Ma reggel elmentem a hugomért hogy anyával együtt be vigyem őket kocsival a korházba. Ám ő úgy döntött nem jön el, és nem veteti el a babát. Mert hogy nem lesz gyilkos és fél hogy nem lehet több gyereke. Hiába mondom hogy még csak 15 éves, és nagyon fiatal. Nem érdekli, hajthatatlan. Anyu meg azt se tudja mit csináljon. Erőszakkal mégse vihettjük abortuszra. Ha nincs más akkor ha lehet én válallom a gyámságot a baba felett. Szüleim biztos nem tudnák, ők már idősek és anyagilag se úgy állnak. Én visszont megtehetem. Van munkám van házam és egy élettársam is, aki mindenben támogat. Ha nincs más akkor mi majd felneveljük a picit.
2013. máj. 13. 11:44
 29/77 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül jó testvér vagy! erre én csak ennyit tudok írni! hugid meg nagyon bátor!! Majd írj ha van még valami fejlemény!
2013. máj. 13. 12:40
 30/77 anonim ***** válasza:
Nagyon rendes vagy, egyébként hogy fogadták a szüleitek a hírt, mesélj ha van kedved!
2013. máj. 13. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!