Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes a hugom, mit tegyek?...

Terhes a hugom, mit tegyek? Szóljak a szüleinknek vagy inkább neki segítsek?

Figyelt kérdés
Még csak 15 éves és az első alkalommal sikerült össze hozni a gyereket. A barátja 18 éves és mossa kezeit. Én vittem el orvoshoz maszek úton. Most öt hetes. Meg lehet oldani a dolgot a szüleink tudta nélkül? Nekem van pénzem és tudnám fizetni a műtétet, csak azt nem tudom helyes e. Nem akarom őt se elátulni de a szüleinknek se hazudni. Mit kéne tennem?
2013. máj. 9. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj,de buta vagy!Egyrészt te sem vagy kész egy gyerekhez,hiszen fel sem akarod fogni,amit az anyák mondanak a gyereknevelés nehézségeiről!Másrészt a húgod EGY GYERMEK!A szervezete még fejlődik,nincs kész egy gyermekhez.A szülés meg kockázatos és ne tegyél úgy,mintha normális lenne,hogy valaki 15 évesen szül.Nézd,a húgod egy buta kislány,akinek a gyerekvállalás ,de ki tudja mi lesz vele később.Nem lesz pasija,nem lesznek bulik,,nem lesz szex sem haverok.Szép,hogy szereted a tesód,de az az igazság,hogy nem ismered.Lehet kamu amit mondott és így akarta megfogni a fiút!Te olyannak látod,amilyennek szeretnéd.Gondolod meg fogja engedni,hogy elvidd a gyerekét?Hiszen a műtétbe sem megy bele.Ha pedig engedi,abból később sok vita lesz.Nem lesz igazi anya-gyermek kapcsolat a tesóddal,mert mikor megalapozod a kötődését te leszel vele és akkor majd jön,hogy azért nem szereti a gyerek,mert te elvetted tőle.Ha annyira megrázta,hogy a fiú átverte,akkor ebbe a felelősségbe bele fog roppanni!Miért nem gondolkodtok kicsit?Anyukád mikor szeretne igazi anya lenni?Miért enged a kislánya hisztijének?Hagyja,hogy tönkretegye a saját és a gyermeke életét!

Kérlek ne vadulj meg attól,hogy nem üdvözít mindenki!Gondolkodjatok kicsit.Lehet,hogy a húgod majd vergődik de egy gyerek nem tudja,hogy mi a jó neki!!Egy baba nem hóbort!Örök dolog.Hagyjátok élni azt a lányt és végre fékezzétek meg.Nem lehet valami jól nevelt,ha terhes lett gyerekfejjel ráadásul ennyire buta!Nekem az isten sem mesélt volna be ekkora marhaságot 15 évesen,mert fel voltam világosítva így azt is tudtam,hogy nekem a szex még nem való,pedig mindig több eszem volt,mint a kortársaimnak!ÉS NEM,EZ NEM ESIK MEG AKÁRKIVEL!!!!!!Ezt a mondatodat nem is bírom felfogni!

2013. máj. 14. 23:27
 62/77 anonim ***** válasza:
100%

Jah és nem kell őt cserben hagyni csak megértetni vele,hogy az élet nehéz és nem minden úgy van,ahogy ő akarja!Én ismerem az összetartás szót,de úgy tudtam egybe kell írni. :-D

Mondd el a húgodnak,hogy felelőtlen volt,ezért most egy élet látja kárát akárhogy is dönt.Ha nem lenne egy önző hisztis kis tyúk nem akarná tönkrevágni a baba életét!

2013. máj. 14. 23:36
 63/77 A kérdező kommentje:
A döntés a miénk, és mi döntöttünk. A húgom megtartja a babát, én és a párom pedig felneveljük. Minden úgy lesz ahogy leírtam. Mi leszünk a kics gyámja de tudni fogja ki szülte és a húgom is kiveszi a nevelésből a részét. Lehet hogy buta vagyok, de legalább van lelki világom és kiállok azok mellett akiket szeretek. Az hogy hogyan fogunk boldogulni csak is ránk tartozik. Én tudom hogy jól döntöttünk mikor felajánlottuk a segítségünket. Hiába is próbáltok az ellenkezőjéről győzködni.
2013. máj. 15. 11:32
 64/77 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál minden rendben 7-8 hetes között van a baba. Szépen fejlődik. Bár az orvosnak is megvolt a véleménye, nem mondta de láttam rajta. Szegény kis hugocskám, bezzeg azzal senki se foglalkozik aki ezt tette vele. Ő vígan éli az életét, miután becsapta és kihasználta. Még szerencse hogy én ott vagyok neki, és a szüleink. Bár apánk egyre az abortuszt szajkózza. De nem lesz abortusz és kész. A húgomat pedig még a hétvégén magamhoz költöztetem. Én fogok vigyázni rá és soha többé nem engedem hogy bárki is bántsa.
2013. máj. 15. 11:37
 65/77 anonim ***** válasza:
Szülésre kicsit jobban készítsétek fel,mint a szexre.Remélhetőleg nem lesz semmi gond,de a szülés is hordoz magába legalább annyi veszélyt,mint a terhességmegszakítás.
2013. máj. 15. 11:51
 66/77 anonim ***** válasza:
Úgyis kikönyörgi a programozott császárt, az ilyen nem akar szenvedni egy percet sem. :)
2013. máj. 15. 11:54
 67/77 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene elitelni senkit sem.Sajnos nehez megovni a mai vilagban a kamasz lanyokat, es hiaba oktatja ki az anyja, ha akad egy pillanat hogy megteheti es szerelmes.

Sajnos manapsag sokat kell dolgozni a szuloknek, nem tarthatjuk a szoknyank mellett folyton a lanyunkat.

Kedves kerdezo!

Megkerdezhetem hogy tortent meg a dolog es mikor? hol voltak, lakasban otthon?

nekem is van egy lanyom, aki meg kicsi es szeretnem megovni az ilyen esettol, hogy ne tortenjen meg.

2013. máj. 15. 15:21
 68/77 anonim ***** válasza:
100%

"Minden úgy lesz ahogy leírtam"

Szerintem ha nagykorú vagy akkor már tapasztalnod kellett volna hogy a dolgok SOHA nem úgy fognak történni, ahogy te azt elképzeled

"de legalább van lelki világom"

Neked mesevilágod van nem lelki...

2013. máj. 15. 15:25
 69/77 anonim ***** válasza:
Szegény kicsi hugocskád kapásból szétvágta a lábát 15 évesen!Őt miért nem teszed a helyére?Tudod aki hülye és ki lehet használni azt ki is fogják!Mit akarsz mindenki álljon melletetek,hogy a kölyök húgod megrakatta magát?Te meg mirefel vagy büszke rá?Remélem a gyerek nem lány lesz.nehogy az meg 9 évesen essen teherbe,mert hát ennyi idióta közt!!!!
2013. máj. 15. 15:48
 70/77 A kérdező kommentje:
Nem érdekeltek egyáltalán, gondoljatok róllam amit akartok. De a testvéremet nem engedem hogy bántsátok! Igen hibázott de nem csak ő. Hiszen egy gyerekhez két ember kell. S az én húgom legalább nem a könnyebb utat válassza. Igen nem kellett volna szexelnie és főleg nem védekezés nélkül, de ami történt megtörtént már nem lehet vissza csinálni. Tisztában vagyok vele hogy az élet nem habos torta és hogy hogy nem tündér mese. Hamar fel kellett nekem is nőnöm, dolgoznom és eltartanom magam. Pontosan ezért akarom ettől a húgomat megvédeni. Ha kell akkor azzal hogy felnevelem a gyerekét. Mert tetszik nektek vagy sem erőszakkal mégse vihetjük abortuszra. De miért vagytok így kiakadva, nem értem. Nem a ti adótokból fogjuk nevelni. Én és a párom lesszünk a baba gyámjai. Ha a családom egyet ért és támogat akkor nem is értem ti miből gondoljátok hogy jogotok van ítélkezni vagy bírálni. Előbb nézzetek magatokba. Nem mindig a könnyű út a jó.
2013. máj. 15. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!