Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én kapok agyvérzést a...

Csak én kapok agyvérzést a sok tökéletes dolgozó anyukától akik azzal élik ki magukat hogy azokat szólják meg akiknek nincs munkájuk vagy fiatalon szültek a családi házba?

Figyelt kérdés
Nem értem miért jó az nekik ha másokra fújnak a gyes vagy a szülői támogatás miatt. Mikor az adót így is úgy is vonják, ennél rosszabb helyre is kerül a pénzük. Vagy ez valami szokás hogy le kell szólni azokat a nőket lányokat akik próbálnak boldogulni anyaként ahelyett hogy abortuszra rohantak volna? Nem értem miért nem tud mindenki a saját életével a saját dolgával foglalkozni. Mi köze bárkinek is ahhoz hogy ki mikor mire hová szül és hány gyereket? Vagy már ennyire unalmas az életük hogy nincs mivel foglalkozzanak?
2013. ápr. 21. 12:33
 61/98 anonim ***** válasza:
30%

"Az én nyugdíjamat én teremtem elő, ami most elmegy a segélyezésekre."

Javaslom ezt a mondatodat ne mondd több ember előtt, mert ezt még a 12 éves lányom is tudja, hogy hogyan működik. még akkor is ha nem mi találtuk fel a spanyol viaszt.

2013. ápr. 21. 17:49
 62/98 anonim ***** válasza:
42%

Nem kell kiforgatni azt amit írok. Sehol sem mondtam, hogy az adó adakozás. Azt mondtam, hogy ha annyi bruttó fizetésem lenne aminek a 30%-a 800. ezer lenne, bőven tudnák adakozni belőle. De amíg az átlag magyar a segélyek felett keres napi 8. órás munkával, had ne kelljen sajnálnom azt aki otthon ül ennyiért.

Tanuld meg a mondatokat értelmezi, ne csak az eszedet játszd.

Jaj és baromira nem keresek rosszul, és tanulnom sem kell 2 szakmával és 1 diplomával, köszönöm de elégedett vagyok.

2013. ápr. 21. 17:52
 63/98 anonim ***** válasza:
8%

" had ne kelljen sajnálnom azt aki otthon ül ennyiért. "

Itt senki nem beszél sajnálkozásról. De belőled a gyűlölet árad. Nekem nem kell magyarázkodnod, nem érdekel mennyi diplomád van és mennyit keresel és hogy elégedett vagy e vagy sem. Egyszerűen lásd át a dolgokat. És ne gyűlölködj.

2013. ápr. 21. 17:56
 64/98 anonim ***** válasza:
89%
Miért gyűlölködés az ha leírom, hogy nem kellene a semmire szülni aztán másokat hibáztatni mindenért?
2013. ápr. 21. 17:58
 65/98 anonim ***** válasza:
Ki hibáztat itt mindenért mindenkit? Volt egy kérdés. Válaszok rá. Van aki a nemtetszését fejezte ki, mert ugye az adó és a gyes, volt aki egyetértett, hogy nem vájkáljunk mások életében. Senki nem hibáztat senkit.
2013. ápr. 21. 18:00
 66/98 anonim ***** válasza:

Kit érdekel ha a semmire szül? Nem az én bajom, ha nem futja erre+arra. Miért érdekelne engem? Ő baja, ő nyomora. Ha ismerem a gyereknek segítek. Mert nekem jól esik segíteni. De ettől nekem nem lesz kevesebb semmiből, nem lesz kevesebb kaja az asztalomon, nem lesz kevesebb nyaralás, minden megmarad. Mert ő a semmire szül ő baja. Nekem semmiből sem lesz kevesebb!

Egyért haragszok, amikor odamondja, "mert neked jó". De ezt leírtam már. Miért jó? Mert éveken át vért izzadtam és most is. Persze megvan mindenünk, de nem az ölünkbe hullott. Ez az egy ami zavaró, de igyekszem kerülni. A többi meg az ő gondja baja. Mindenki járja a saját útját!

2013. ápr. 21. 18:04
 67/98 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban írtam, a mikor jön már a gyes mert egy fillér nem maradt és üres a hűtő is, kérdésekre.

Azt ne mond, hogy még nem olvastál ilyen kérdést.

Vagy amikor a dolgozó anyuka egy nem törődöm ember, mert nem marad otthon 3 hanem csak 2. évig.

2013. ápr. 21. 18:05
 68/98 anonim ***** válasza:
Én is erről beszélek, nem az zavar, hogy segélyt vagy bármit kap, csak ne hogy már azt kelljen szégyellni, hogy van munkám és mondjuk hónap végén is tudok venni a gyereknek egy cipőt.
2013. ápr. 21. 18:07
 69/98 A kérdező kommentje:
Létszi ne veszekedjetek, mindenkinek meg lehet a véleménye nem is ezzel van a baj. Az a gond mikor bántó módon stilusban lenézően jelentik ezt ki. Pl hogy ettől a nőtől vegyük el a pénzt mert a nyolcadik gyerekét szüli. Kár hogy mikor ilyeneket jelentünk ki akkor arra nem gondolunk hogy amíg mások lazán elköltik egy nap alatt azt a pár ezer forintot addig azoknak a gyerekeknek a megélhetést jelenti. S valóban nagy kár hogy vannak olyan nők akik tucat számra szülik a gyerekeket csak hogy dolgozni ne kelljen meg több legyen a segély, de nem mindenki ilyen, s ott se a gyerekek tehetnek erről. Minden tiszteletem egyébként a dolgozó anyukáké, abszolut semmi bajom velük, amíg nem kezdik el lenézni a sorstársaimat. Köszönöm a válaszokat.
2013. ápr. 21. 18:11
 70/98 anonim ***** válasza:
Amíg nem hónapról hónapra panaszkodsz , hogy milyen nehéz, ez sincs az sincs, de mégis terhes lettél újra, vagy amíg nem ácsingózol más kemény munkával megszerzett pénze, javai után, addig senkinek nincs joga megszólni! Utána is csak esetleg annak, akinek mondod, vagy aki eltart.
2013. ápr. 21. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!