Csak én kapok agyvérzést a sok tökéletes dolgozó anyukától akik azzal élik ki magukat hogy azokat szólják meg akiknek nincs munkájuk vagy fiatalon szültek a családi házba?
"Az én nyugdíjamat én teremtem elő, ami most elmegy a segélyezésekre."
Javaslom ezt a mondatodat ne mondd több ember előtt, mert ezt még a 12 éves lányom is tudja, hogy hogyan működik. még akkor is ha nem mi találtuk fel a spanyol viaszt.
Nem kell kiforgatni azt amit írok. Sehol sem mondtam, hogy az adó adakozás. Azt mondtam, hogy ha annyi bruttó fizetésem lenne aminek a 30%-a 800. ezer lenne, bőven tudnák adakozni belőle. De amíg az átlag magyar a segélyek felett keres napi 8. órás munkával, had ne kelljen sajnálnom azt aki otthon ül ennyiért.
Tanuld meg a mondatokat értelmezi, ne csak az eszedet játszd.
Jaj és baromira nem keresek rosszul, és tanulnom sem kell 2 szakmával és 1 diplomával, köszönöm de elégedett vagyok.
" had ne kelljen sajnálnom azt aki otthon ül ennyiért. "
Itt senki nem beszél sajnálkozásról. De belőled a gyűlölet árad. Nekem nem kell magyarázkodnod, nem érdekel mennyi diplomád van és mennyit keresel és hogy elégedett vagy e vagy sem. Egyszerűen lásd át a dolgokat. És ne gyűlölködj.
Kit érdekel ha a semmire szül? Nem az én bajom, ha nem futja erre+arra. Miért érdekelne engem? Ő baja, ő nyomora. Ha ismerem a gyereknek segítek. Mert nekem jól esik segíteni. De ettől nekem nem lesz kevesebb semmiből, nem lesz kevesebb kaja az asztalomon, nem lesz kevesebb nyaralás, minden megmarad. Mert ő a semmire szül ő baja. Nekem semmiből sem lesz kevesebb!
Egyért haragszok, amikor odamondja, "mert neked jó". De ezt leírtam már. Miért jó? Mert éveken át vért izzadtam és most is. Persze megvan mindenünk, de nem az ölünkbe hullott. Ez az egy ami zavaró, de igyekszem kerülni. A többi meg az ő gondja baja. Mindenki járja a saját útját!
Általánosságban írtam, a mikor jön már a gyes mert egy fillér nem maradt és üres a hűtő is, kérdésekre.
Azt ne mond, hogy még nem olvastál ilyen kérdést.
Vagy amikor a dolgozó anyuka egy nem törődöm ember, mert nem marad otthon 3 hanem csak 2. évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!