Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én kapok agyvérzést a...

Csak én kapok agyvérzést a sok tökéletes dolgozó anyukától akik azzal élik ki magukat hogy azokat szólják meg akiknek nincs munkájuk vagy fiatalon szültek a családi házba?

Figyelt kérdés
Nem értem miért jó az nekik ha másokra fújnak a gyes vagy a szülői támogatás miatt. Mikor az adót így is úgy is vonják, ennél rosszabb helyre is kerül a pénzük. Vagy ez valami szokás hogy le kell szólni azokat a nőket lányokat akik próbálnak boldogulni anyaként ahelyett hogy abortuszra rohantak volna? Nem értem miért nem tud mindenki a saját életével a saját dolgával foglalkozni. Mi köze bárkinek is ahhoz hogy ki mikor mire hová szül és hány gyereket? Vagy már ennyire unalmas az életük hogy nincs mivel foglalkozzanak?
2013. ápr. 21. 12:33
 51/98 anonim ***** válasza:
76%

"Bár nem szoktam megszólni az anyukákat, de nagyon zavar amikor valaki csak panaszkodni tud, meg szidni a gyed-en lévőket hogy miért kapnak olyan sokat, meg hogy megveszi a sok szart a gyerekének de nem foglalkozik vele, nem szereti.

Szóval visszafelé is megvan a piszkálódás, beszólogatás.

Aki a szülőhöz szül, ugyanez: ha nem csak az a témája hogy a szülei milyen szemetek meg hogy mindenbe beleszólnak, nem zavar."

100%-ig igazad van.

2013. ápr. 21. 17:17
 52/98 anonim ***** válasza:
24%

Ha nem segélyeznének akkor sem a nyugdíjadra menne a pénzed. A te nyugdíjadat az a pár mostani gyerek fogja előteremteni. Ebbe is bele kell gondolni. Ergo nem lesz nyugdíjad. A te pénzed a mai nyugdíjasokra megy ja és a nagykutyákra. Elenyésző ezekhez képest a gyes.

Megmondom őszintén én támogatnám a gyest, csak hogy sok gyerek szülessen. Csak ehhez sok tisztes polgár is kell!

2013. ápr. 21. 17:18
 53/98 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Na tessék. Ő is megszólták. Nem fizet adót.

Egyszerűen nem lehet egy kalap alá venni két esetet sem!

2013. ápr. 21. 17:20
 54/98 anonim ***** válasza:
26%
Milyen jó, hogy mindenki ilyen jól tudja, hogy mire költenék a pénzt ha nem lenne gyes.
2013. ápr. 21. 17:22
 55/98 anonim ***** válasza:
9%

Ha tanultál volna 10 éven keresztül minimum közgazdaságtan, akkor te is tudnád. Kár, hogy manapság a kedves anyukákat a gyűlölködés vezérli. Szomorú.

Van aki nagyjából havi szinten 800ezres adót fizet és NEM ZAVARja A GYES! Annál tanultabb és kulturáltabb, hogy mások gyesével legyen elfoglalva. Okos ember tudja ha most kevés gyerek születik nem lesz nyugdíjad. Előbb tanulj, olvass és utána "okoskodj".

2013. ápr. 21. 17:35
 56/98 anonim ***** válasza:
60%

Jaj utolsó olyan tökéletes mint te senki nem lehet.

Akinek meg havi szinten a fizetésének 30%-a 800. ezer az persze nem szól semmit.

Én is baromira tudnék annyiból adakozni.

2013. ápr. 21. 17:40
 57/98 anonim ***** válasza:
64%

Az, hogy kevés gyerek van és ezért veszélybe van a nyugdíj, már 10. évvel ezelőtt mindenki tudta, még a kisiskolások is.

Azért a spanyol viaszt nem te találtad fel.

2013. ápr. 21. 17:42
 58/98 anonim ***** válasza:
28%
Gyűlölködj csak tovább. Az energiádat fektetheted te is munkába és akkor nem sajnálnád attól, aki 800ezres adót fizet. Az is dolgozott gyűlölködés helyett.
2013. ápr. 21. 17:44
 59/98 anonim ***** válasza:
9%
:)
2013. ápr. 21. 17:44
 60/98 anonim ***** válasza:
29%

Az adó pedig nem adakozás. Nagyon nagy tévedésben vagy. Mondom én tanulnod kellett volna.

Vannak nagyon jó szaklapok, nagyon jó oldalak, tanulmányok, tervezetek. Megnézheted mire megy el az adód. Vagy ne dolgozz semmit és akkor nem kell aggódnod, mert szegény Te adódat viszi a gyes. Jézusom. El sem hiszem.

2013. ápr. 21. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!