Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én kapok agyvérzést a...

Csak én kapok agyvérzést a sok tökéletes dolgozó anyukától akik azzal élik ki magukat hogy azokat szólják meg akiknek nincs munkájuk vagy fiatalon szültek a családi házba?

Figyelt kérdés
Nem értem miért jó az nekik ha másokra fújnak a gyes vagy a szülői támogatás miatt. Mikor az adót így is úgy is vonják, ennél rosszabb helyre is kerül a pénzük. Vagy ez valami szokás hogy le kell szólni azokat a nőket lányokat akik próbálnak boldogulni anyaként ahelyett hogy abortuszra rohantak volna? Nem értem miért nem tud mindenki a saját életével a saját dolgával foglalkozni. Mi köze bárkinek is ahhoz hogy ki mikor mire hová szül és hány gyereket? Vagy már ennyire unalmas az életük hogy nincs mivel foglalkozzanak?
2013. ápr. 21. 12:33
 11/98 A kérdező kommentje:
De tényleg attól a gyerektől sajnáljátok az orvosi ellátást az ételt a pelenkát aki nem kérte hogy a világra jöjjön? Egy baba se hibás azért mert meg kellett születnie akárhová is születet. Nem hiába azok a legönzőbbek akiknek sok van. Nekem nincs semmim ez tény, a férjem dolgozik van egy 20 hós fiam most vagyok 7 hetes terhes és most fogunk költözni albérletbe. De ha tehetném az utolsómat is oda adnám annak aki jobban rá van szorúlva, és soha nem jutna eszembe olyasmi hogy az én adómból valaki ételt vesz a gyerekének. Ja és csak előre mondom hogy én nem szülök több gyereket és jövö ősszel vissza megyek a suliba. Nem azért mert sajnálom az adózó anyukákat, hanem mert nem akarok segélyen élni örökre. De ettől még nem nézek le senkit, és jó lenne ha mások se tennék. Persze véleményünk lehet, de attól még ez nem jogosít fel mások leszolásásra. Mindenkinek van saját udvara. Vagy nincs?
2013. ápr. 21. 13:02
 12/98 anonim ***** válasza:
80%
Biztos nagyon megsértettek, de fölös ezen bosszankodnod. Lesznek ennél komolyabb bajok is az életben. Nem kell foglalkozni senkivel. Máris több leszel annál, aki csak mással foglalkozik.
2013. ápr. 21. 13:04
 13/98 anonim ***** válasza:
100%

Nem a gyerektől sajnálom. Azért lenne jó megszüntetni, mert akkor nem vállalna minden hülye gyereket, csak hogy pénzhez jusson, vagy hogy ne kelljen dolgozni. Elég naiv vagy, ha azt hiszed, hogy a gyerekre költik. Munkám során rengeteg ilyen családdal találkozom, ahol a családit elisszák, elbulizzák. A segélyekből cigit vesznek. Még a gyerek iskoláztatási segélyét is eladják pénzért. Ez van, csak kicsit körül kell nézni. Nem csak a cigányok csinálják, a fehérek is.

Látod most te is kiterítetted a szennyest. Aztán felháborodsz, ha beleszólnak az életedbe? Talán neked unalmas az életed annyira, hogy agyvérzést kapsz ilyenektől!:)

2013. ápr. 21. 13:11
 14/98 anonim ***** válasza:
46%

Engem nem érdekel ki mit csinál, mikor és hogyan, zajlik az ÉN saját életem, azzal vagyok elfoglalva.

Valamit meg kell tanuldnod,örökre, míg élsz...a többség, tehát az átlag, azaz a falu nagyja, a város fele, 10 emberből 7, M I N D I G _M I N D E N T jobban tud. Sokkal jobban tudják, hogy kinek mint kellene csinálnia z adott helyzetben, mikor kellene gyereket szülnie, és kinek, mit kellene felvennie, és mivel, hogyan kellene a haját viselni és kivel kellene azt megcisnáltatnia, hogyan kellene a húslevest főznie és melyik fazékba...és sorolhatnám. Ilyenek. Nyomik.

Legyél nagyvonalú és lépd át őket, ahogy én is teszem :-)Ha nem teszed meg, be fognak darálni, és azt veszed észre, hogy te is okoskodsz velük együtt.

2013. ápr. 21. 13:20
 15/98 anonim ***** válasza:
88%

"De tényleg attól a gyerektől sajnáljátok az orvosi ellátást az ételt a pelenkát aki nem kérte hogy a világra jöjjön? Egy baba se hibás azért mert meg kellett születnie akárhová is születet."

Engem meg ez idegesít, hogy folyton sajnálnom kellene mindenkit. Ha az anyukának és az apuka ilyen körülményekre vállalta és őket nem érdekli, hogy nő fel a gyerekük akkor engem egy vad idegent mi a fenéért kellene érdekelnem?

Ha ők így döntöttek vállalják fel nem kell siránkozni, hanem tenni ellene, hogy jobb legyen.

2013. ápr. 21. 13:27
 16/98 anonim ***** válasza:
100%

"Mi köze bárkinek is ahhoz hogy ki mikor mire hová szül és hány gyereket? "

Amikor 60 ezer a nettó minimálbér, más meg ennyi segélyt kap a gyerekre úgy, hogy semmit sem tesz persze, hogy idegesíti az embereket. A fizetéseket kellene felemelni a segélyeket meg lecsökkenteni.

2013. ápr. 21. 13:29
 17/98 anonim ***** válasza:
100%
Engem, mint dolgozó embert igenis zavar, hogy elveszik a fizetésem 35-40%-át és szétosztják olyanok között, akik nem csinálnak semmit. Felőlem szülhet akárki, de tartsa el. Az adót meg nem így is úgy is vonják. Ha nem lenne ennyi segély és egyéb felesleges pénzszórás, akkor nem lenne ilyen magas az adó és a dolgozó ember tisztességesen meg tudna élni.
2013. ápr. 21. 13:32
 18/98 anonim ***** válasza:
100%

"ahelyett hogy abortuszra rohantak volna? "

Ezt meg úgy írod mintha csak az abortusz és a 18. évesen a semmi szülés két véglet lenne.

Azért szerencsére ez sincs így.

Amikor elmész dolgozni, és havi 40. ezret levonnak adónak és hónap végén számolgatod a pénzt, hogy mire költs, majd akkor kérdez ilyeneket.

2013. ápr. 21. 13:39
 19/98 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy valaki fiatalon akar szülni, hanem az, hogy dolgozni nem akar és azért szüli sorba, 2 évente a gyereket, mert nem akar dolgozni és mi lesz, ha lejár a gyes?

Ez itt a baj. Neked dolgozik a párod, visszamész a suliba, van terved, nincs is ezzel baj. Azzal van baj, hogy mi dolgozó emberek látjuk el a nem akarni dolgozókat. Igaza van annak, aki azt írta, hogy más 60 ezer Ft segélyt kap, más meg napi 10 órás munkára kap ennyit. Ez itt a különbség.

A gyerekektől nem sajnálok semmit, csak az a baj, hogy nem rájuk költik a pénzt. Tisztelet a kevés kivételnek. Megjön a családi, egyből rohannak cigiért meg borért. A gyerek meg iskolába se jár, mert nem tudják felruházni. Ha utalványt kapnak, eladják készpénzért. Ez ellen semmit nem lehet tenni, ez itt a baj!!

2013. ápr. 21. 13:43
 20/98 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy te még nem is dolgoztál, nincs kereseted, fogalmad sincs mennyit kell tenni azért a kis pénzért amid van?? Gyere vissza majd ha dolgoztál, kicsit érettebben fogsz gondolkozni.
2013. ápr. 21. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!