Csak én kapok agyvérzést a sok tökéletes dolgozó anyukától akik azzal élik ki magukat hogy azokat szólják meg akiknek nincs munkájuk vagy fiatalon szültek a családi házba?
Attól nem félek, hogy mindenki a Dunántúlra fog költözni, hogy dolgozzon, mert nem akar dolgozni. Gondolom te is csak otthon ülsz a 2 milliós házadban, és azon siránkozol, hogy nincs munka. Tehát, amit írtál nem fog megtörténni. De ha csak 100 emberből 10 változtat az életén, az legalább nem siránkozik. Bizony ismerek olyan embereket, akik az Alföldről jöttek ide Fejérbe, nem bánták meg, ráadásul Pest vonzáskörzete, cirka 70 km, vonattal is csak 1 óra. De nem fog kihalni az Alföld, mert a magyar csak siránkozni szeret, mint te is, csak tenni nem akarnak. Jaj, én nem megyek el, akkor meg ne sírjon.
Felháborodásod oka, hogy te is egy ilyen siránkozó munkanélküli vagy, aki mástól várja a csodát!
Lehet hogy a terveiből egyszer több pénze lesz, mint neked.
Talán elhagyja a párja, lehet téged is. És megél a munkájából, ahogy te is. Vagy elveszíti a munkáját, ahogy te is elveszítheted és akkor verheted a melled te is a semmire.
A GYED pedig most sincs ingyen, el vagy tévedve.
És basszus, ne mondd már te meg, hogy a kérdezőnek mit kellene csinálnia! Mert semmi, de semmi közöd hozzá!
Nem ülök otthon a házamban, mert a ház anyuéké. Képzeld, nekem nincs házam, mert sajnos 26 évesen akármennyit dolgoztam eddig (és most is) nem sikerült még 10 milliót összespórolnom. Pláne mivel mi feljöttünk Bp-re és az albérlet, a bérlet és a kaja minden pénzünket elviszi. Nem is lesz soha házunk, de még lakásunk sem, mert havi 10 ezerrel (ennyi marad max) sokáig tart összespórolni. És ha meglesz a baba, fogok GYEDet kapni, nem te fogsz eltartani, ne izgulj, eddig sem te tartottál el, hanem anyu meg apu, akik 25-30 éve dolgoznak.
És le lehet engem is szólni, mert igaz, mehettem volna orvosnak (hálapénzzel egész jó a fizu) vagy jogásznak (bár nem ismerek elég befolyásos embert) vagy közgazdásznak és én is üldözhetném a millióim, de sajna ez van. Na most mondd meg, hogy nekem mit kellene csinálnom, abban úgyis profi vagy. Gondolom a te életed tökéletes, te milliókat keresel. Akkor meg mit siránkozol mások gyese miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!