Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak én kapok agyvérzést a...

Csak én kapok agyvérzést a sok tökéletes dolgozó anyukától akik azzal élik ki magukat hogy azokat szólják meg akiknek nincs munkájuk vagy fiatalon szültek a családi házba?

Figyelt kérdés
Nem értem miért jó az nekik ha másokra fújnak a gyes vagy a szülői támogatás miatt. Mikor az adót így is úgy is vonják, ennél rosszabb helyre is kerül a pénzük. Vagy ez valami szokás hogy le kell szólni azokat a nőket lányokat akik próbálnak boldogulni anyaként ahelyett hogy abortuszra rohantak volna? Nem értem miért nem tud mindenki a saját életével a saját dolgával foglalkozni. Mi köze bárkinek is ahhoz hogy ki mikor mire hová szül és hány gyereket? Vagy már ennyire unalmas az életük hogy nincs mivel foglalkozzanak?
2013. ápr. 21. 12:33
 31/98 anonim ***** válasza:
100%
Ja meg talán azért, hogy legyen hova elmennie dolgozni ha lejár a gyed/gyes, mert gyerekkel (főleg kettővel) nulla tapasztalattal sehova nem fogják felvenni.
2013. ápr. 21. 14:33
 32/98 anonim ***** válasza:
100%

Attól nem félek, hogy mindenki a Dunántúlra fog költözni, hogy dolgozzon, mert nem akar dolgozni. Gondolom te is csak otthon ülsz a 2 milliós házadban, és azon siránkozol, hogy nincs munka. Tehát, amit írtál nem fog megtörténni. De ha csak 100 emberből 10 változtat az életén, az legalább nem siránkozik. Bizony ismerek olyan embereket, akik az Alföldről jöttek ide Fejérbe, nem bánták meg, ráadásul Pest vonzáskörzete, cirka 70 km, vonattal is csak 1 óra. De nem fog kihalni az Alföld, mert a magyar csak siránkozni szeret, mint te is, csak tenni nem akarnak. Jaj, én nem megyek el, akkor meg ne sírjon.

Felháborodásod oka, hogy te is egy ilyen siránkozó munkanélküli vagy, aki mástól várja a csodát!

2013. ápr. 21. 14:35
 33/98 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy a terveiből egyszer több pénze lesz, mint neked.

Talán elhagyja a párja, lehet téged is. És megél a munkájából, ahogy te is. Vagy elveszíti a munkáját, ahogy te is elveszítheted és akkor verheted a melled te is a semmire.

A GYED pedig most sincs ingyen, el vagy tévedve.

És basszus, ne mondd már te meg, hogy a kérdezőnek mit kellene csinálnia! Mert semmi, de semmi közöd hozzá!

2013. ápr. 21. 14:35
 34/98 anonim ***** válasza:
80%
mi az, hogy nincs munka? A családban több munkáltató is van! És képzeljétek, nem találunk dolgozni akaró embert!!!! Vagy kevessellik a pénzt és inkább semmit nem csinálnak a smemiért. Vagy baj, ha vasárnap is dolgozni kell. Nekem ne mondja senki hogy nincs munka!!! jöjjön, adunk neki. Ez a leghülyébb kifogás. Akkor miért kell hónapokon át hirdetnünk és miért büdös a munka sok embernek?????Nem értem.
2013. ápr. 21. 14:38
 35/98 anonim ***** válasza:
Ó tényleg? Olvasd már el a kérdést, hogy ki kezdett el vájkálni mások életében! :) Amúgy meg már megmondtam, nem kell kiteríteni az anyagi háttered, és nem kell meghallgatnod az őszinte véleményeket. Kész. És egy szóval nem mondtam, hogy most ingyen van a GYED. Olvasd már el rendesen mielőtt hozzászólsz.
2013. ápr. 21. 14:38
 36/98 anonim ***** válasza:
8%

Nem ülök otthon a házamban, mert a ház anyuéké. Képzeld, nekem nincs házam, mert sajnos 26 évesen akármennyit dolgoztam eddig (és most is) nem sikerült még 10 milliót összespórolnom. Pláne mivel mi feljöttünk Bp-re és az albérlet, a bérlet és a kaja minden pénzünket elviszi. Nem is lesz soha házunk, de még lakásunk sem, mert havi 10 ezerrel (ennyi marad max) sokáig tart összespórolni. És ha meglesz a baba, fogok GYEDet kapni, nem te fogsz eltartani, ne izgulj, eddig sem te tartottál el, hanem anyu meg apu, akik 25-30 éve dolgoznak.

És le lehet engem is szólni, mert igaz, mehettem volna orvosnak (hálapénzzel egész jó a fizu) vagy jogásznak (bár nem ismerek elég befolyásos embert) vagy közgazdásznak és én is üldözhetném a millióim, de sajna ez van. Na most mondd meg, hogy nekem mit kellene csinálnom, abban úgyis profi vagy. Gondolom a te életed tökéletes, te milliókat keresel. Akkor meg mit siránkozol mások gyese miatt?

2013. ápr. 21. 14:39
 37/98 anonim ***** válasza:
48%
34-es írdd már meg mit kellene csinálni és mennyiért? Mert mondjuk lehet hogy esztergálni nem fogok (nem értek hozzá sajnos). Jelenleg egy kuli helyen végzek kuli munkát, nettó 90-100 körül kapok és biztosítják a bejárásom. Ha ennél többet adsz, holnap fel is mondok.
2013. ápr. 21. 14:41
 38/98 anonim ***** válasza:
100%
34-nek igaza van! Van aki azért nem megy el dolgozni, mert azt mondja, én ennyiért nem dolgozok. Akinek szüksége van a pénzre, az elmegy dolgozni, akinek eddig is kényelmes volt a segély, az nem fog dolgozni!
2013. ápr. 21. 14:42
 39/98 anonim ***** válasza:
51%
És persze azt is hogy hol van ez a munkavégzés. Mert ha nem helyben van, akkor ugye utaznom is kell, plusz szállást keresnem. Ha a párom nélkül megyek, akkor sajnos egyedül fizetem a szállást, így lehet nem marad elég megélhetésre. Ha ő is jön, akkor ugye neki is kell munka.
2013. ápr. 21. 14:43
 40/98 anonim ***** válasza:
78%
Már bocs, 38-as. Ha napi 10 óra munkával ugyanannyit keresek, mint otthon ülve (vagyis kb az éhenhaláshoz elég az is) akkor miért is vagyok motivált, hogy dolgozzak? (Mert volt aki ezzel érvelt nekem, és azt mondtam, hogy végül is van benne logika) Én többet kapok, mint a segély, de szó szerint a belem is kidolgozom. Nem kényelmes irodai munka és társai.
2013. ápr. 21. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!