Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes terhes vagyok és...

Demeter32 kérdése:

17 hetes terhes vagyok és sajnos egészségügyi okok miatt meg kell szakitani a terhességet! Hogyan és miként zajlik?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:
igazabol mondtam hogy nem vagyok kivancsi az olyan valaszokra ahol elitelnek es oltogatnak..en iy dontottem es lattam jonak..akik elitelnek az abortusz miatt..talan felneveltek volna?? etettek volna??vigyaztak volna ra mig suliba lettem volna??? vagy eltartott volna valaki ??mert em hiszem.ennek nyomos okai voltak..
2013. ápr. 25. 22:13
 62/73 anonim ***** válasza:
76%
nem az abortusz miatt ítélünk el (legalábbis ÉN NEM). Ugyanis nekem múlthéten volt.. Tudom, milyen érzés, mikor nem látsz más kiutat. Én azért 'haragszom rád', mert hagytad, hogy 17 hétig benned fejlődjön a baba, és ezután vetetted el. Mint írtam,nekem 8 hetes volt, és így is ki vagyok lelkileg... Ha már abortusz, minél előbb,annál jobb
2013. ápr. 25. 22:18
 63/73 anonim ***** válasza:
39%

Igen, én például felneveltem volna ha örökbe adod. És nagyon sokan mondanák ezt. Szóval vigyázz a szavakkal.

Kár hogy nem vagy kíváncsi, mert tanulhatnál az "oltogatásokból". Durván szólva nem azzal van gond, hogy fiatalkorod ellenére az abortuszt választottad (a felelőtlenséggel annál inkább), hanem a fő gond, hogy képes voltál várni 17 hetet a döntéssel. Kb 10 hete tudnod kellett, hogy terhes vagy. Hát ez a nagy gond! És, hogy a saját fájdalmadon, kellemtelenségeden kívül úgy tűnik a válaszodból, hogy műs nem is igen érintett meg a dologból. Ez sajnálatos.

2013. ápr. 25. 22:21
 64/73 anonim ***** válasza:
57%

Ez már gyilkosság a javából! Te meg egészségügyi okokra hivatkozol, sajnáltatod magad, közben meg semmi baja a kisbabának, hidegvérrel közlöd hogy széttépeted, te állat!!!

Félsz, hogy fájni fog? Igen, nagyon kívánom, hogy dögölj bele a fájdalomba és ne lehessen többé gyereked!!!!!!!!!

Én minden hónapban évek óta beledöglök, hogy nem fogan meg a babám!!!

2013. ápr. 26. 08:15
 65/73 anonim ***** válasza:
45%

En is felneveltem volna neked es meg tobb szazan vallaltak volna.

De ezt meg se kerdezted eszedbe sem jutott.

Isten bocsassa meg a bunodet

2013. ápr. 26. 09:27
 66/73 anonim ***** válasza:
45%

Isten nem fogja megbocsájtani, csak ha megbánja azt..és én úgy látom, a kérdezőbe lelkiismeret nem sok szorult.

Szégyelld magad!!! Mi a fenéért nem tudtad akkor már hamarabb, mikor szegény baba nem érezte azt a nagy fájdalmat??? Pár hét alatt mégis mi változott?

Ja, én tudom. Csak annyi, hogy beijedtél. Pff.

2013. ápr. 26. 09:48
 67/73 anonim ***** válasza:
19%

szánalmas vagy kérdező! -.-

nemtom neked hogy esne ha most anyukád megöletne...

szegény kisbaba... olyan sokan várnak egy babára te meg igy eldobod magadtól...

Igaz te dolgod senkinek nincs beleszólása,na de egy 17 hetes babát megöletni... hát eldobom az agyam...

és mindenkivel egyetértek!

2013. ápr. 28. 13:32
 68/73 anonim ***** válasza:
39%
Mondd már el nekünk, legalabb sz.rul érzed magad Miatta???
2013. ápr. 28. 14:09
 69/73 anonim ***** válasza:
35%
Hát én nagyon sajnálom ezt az egészet :(((( és hogy meg kellett szülni azt is...akárhogy is van, azt borzalmas lehet átélni , nem lehet elfeledni csak eltemetni valahová magában az illetőnek:((( sajnálom tényleg :(
2013. ápr. 28. 14:30
 70/73 Snooch ***** válasza:
100%

ennyi idősen már valóban gyilkosság, lehetett volna hamarabb is.

ugyanakkor: sajnálom azokat, akiknek nem sikerül a baba, de értsük meg, hogy nincs összefüggés... ha a kérdező vagy bárki más nem megy abortuszra, attól még mások problémái nem oldódnak meg...senki nem marad terhes azért, mert valaki, aki terhes lett és nem akart, mégis megtartja. Az élet ilyen, igazságtalan sokszor, de mindenki a saját dolgaiért felel, semmivel nem lesz könnyebb, jobb vagy másabb az élete egy gyereket akaró nőnek azért, mert lekiabált egy abortuszra készülőt és fordítva.

Ez a téma az egyik legszemélyesebb magánügy, mégis mindenki épp ennél érzi úgy, hogy jogalapja van pálcát törni a másik feje felett. Pedig nincs...

2013. jún. 13. 23:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!