17 hetes terhes vagyok és sajnos egészségügyi okok miatt meg kell szakitani a terhességet! Hogyan és miként zajlik?
A baba akkora a tenyeredet betolti feje pinponglabda nagysagu.
En inkabb megszulnem egyben es elbucsuznak tole
Megneznem megsimogatnam es lelkembe vesnem ot hiszen a gyereked.
A baba ilyenkor mar ki tudja nyitni a szajat szeme csukva okolbe tudja a kezet szoritani.
Ha megszulod az neked is a babanak is jobb a bucsu szempontjabol.
Ha nem tudsz elbucsizni tole komoly gonfdjaid lehetnek kesobb a gyasznal.
Sajnalom hogy beteg a baba.
És miután megszüli, mit csinálnak a babával?... Istenem, ez borzasztóan hangzik...
A te babádnak mi baja van, kérdező??? Hát szerintem addig kell bent maradni a kórházban, amíg fel nem épülsz, hasonlóan egy átlagos szüléshez.
De miért kell megszakítani a terhességet? Ezt még mindig nem árultad el.
16 vagyok, mikor mikor elégetik? Nem, nyilván megvárják hogy nem produkál már életjelenségeket. Ha egyáltalán bármiféle életjelenséget mutat még mire megszületik.
Számomra furcsa ez a dolog egyébként mert ha olyan nagy eltérés mutatkozik az 12 hetesen kiderül (durva fejlődési rendellenesség) ha pedig csak később mondjuk rossz az afp (16 hetesen) akkor még utána genetikai vizsgálat jön majd amniocentézis ami több hét tehát az iszonyú ritka hogy 17 hetesen veszik el az élő babát (az más ha méhen belül elhalt már addigra akkor természetesen nem várnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!