Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes terhes vagyok és...

Demeter32 kérdése:

17 hetes terhes vagyok és sajnos egészségügyi okok miatt meg kell szakitani a terhességet! Hogyan és miként zajlik?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
92%

Az első oldalon válaszoló vagyok, már akkor éreztem hogy te ugyanaz vagy csak más néven...itt szó nincs beteg babáról hanem TE akarod elvetetni a 17 hetes babát. Hétfő van, most már telefonálhatsz ezügyben hogy mi is fog pontosan történni...de érdekes hogy szombati kérdésedben még nem szerepelt ez a leírás hogy a műtét hogyan fog zajlani (szerintem ezt közben olvastad ki valahonnan) azóta vasárnap utánajártál vagy hogy...

na mindegy nem kéne itt kamuzni meg borzolni a kedélyeket beteg babával stb.

Akinek valóban az volt, próbál neked itt segíteni...holott megvezetsz mindenkit...

2013. ápr. 22. 06:21
 32/73 anonim ***** válasza:
Fonalat vesztettem, felvilágosítanátok? Én úgy aggódtam de most nem tudom mi van.
2013. ápr. 22. 07:25
 33/73 anonim ***** válasza:

31 vagyok. A kislány már hétvégén kiírt több kérdést is ugyanebben a témában, elsőben még keményen osztott mindenkit aki kicsit is próbált rávilágítani hogy egy 17 hetes kifejlett gyereket készül elvetetni durva stílusban beszólt mindenkinek.

Aztán szerencsére átkerült a kérdése más kategóriába, erre kiírta pár óra múlva ismét. Ott még leírta hogy ő kiskorú anyukája egyetért a döntésével és elveteti és ennyi a kérdése hogy hogyan zajlik, mert nem mondták neki és ez a központi összes problémája a témával hogy reméli altatásban elveszik és nem kell megszülnie (ugye minél kevesebb szenvedéssel járjon a dolog a számára).

Most pedig feltette a kérdést immáron kamu beteg babával...:( No komment.

2013. ápr. 22. 07:50
 34/73 anonim ***** válasza:
83%

Értem, köszi. Nem olvastam más kérdését. Annyi feltűnt az itteni válaszaiban, hogy semmi aggódás nincs a baba iránt, hanem inkább a megszakítás mikéntje érdekli de az sem mélyen hatóan.

Valahogy kicsit beleéltem magam és ha ilyen helyzetbe kerülnék, akkor biztos hogy ezzel kezdeném mi a baja a babának, hogy el kell venni, mert eleve az ember támaszt keres és csak akkor kap ha megossza a baját. Már ez feltűnt, fura volt. Utána az is, hogy ennyire nem tudja mi fog történni, azért valamilyen szinten egy sztk-s orvos is felvilágosít. Másrészt nem a saját testi gondjaim okoznák a legnagyobb fájdalmat.

Remélem a felelőtlen gyerekeknek meg kell szülniük, meg kell szenvedniük, ha már eddig kihúzták ezt a terhességet. Miért nem lehetett hamarabb?? Egy 17 hetes már valakinél rugdos és érzi. Már csak kb ugyanennyit kellene kihúznia és megszülhetné és örökbe adhatná. Csak az a baj a mai világban ha meg is szülné inkább a kukába dobná mintsem odaadná. Szomorú.

Remélem egy életre tanul a kislány a felelőtlenségéből.

2013. ápr. 22. 08:00
 35/73 anonim ***** válasza:
39%

31-33 vagyok hát igen nem tudja az ember mit is kívánjon ilyenkor...mert neki jobb ha nem születik gyereke...csak azt nem értem én sem miért kell eddig várni:((

Meg ezt a kamuzást hogy eü ok , na ez nem kellett volna, én tanúja voltam sajnos a legjobb barátnőmnél milyen az mikor valóban nagy betegsége van egy magzatnak és muszáj elvetetni mert életképtelen lenne. És nem kívánnám senkinek. Szóval ezzel játszadozni hogy eü ok miatt stb. főleg így igen hogy maga a dolog nem érdekli nem hatja meg pusztán a fizikai elvégzése izgatja az is csak ilyen formában hogy jaj nehogy meg kelljen szülni...

2013. ápr. 22. 08:03
 36/73 anonim ***** válasza:
12%
Őszíntén kívánom, hogy a kérdezőnek ne lehessen többet gyereke. Én már évek óta próbálkozom, hogy teherbe essek, ez a r. meg megölet egy kifejlett kisbabát. Hol itt az igazság?
2013. ápr. 22. 09:16
 37/73 anonim ***** válasza:
14%
[link] ilyen egy kis 17 hetes baba.. nyel, pislog, szopja az ujját.. Szégyelld magad te lelketlen kis l.ba!!!
2013. ápr. 22. 09:22
 38/73 A kérdező kommentje:
nem tehetek rola hogy nem lehet babád és nem kell más felöl itelkezni
2013. ápr. 22. 10:17
 39/73 anonim ***** válasza:
66%
Nem ítélkezem. Egyszerűen csak gebedj majd meg egy gyerekért, és ne lehessen. Mindösszesen ennyit kívánok. Hogy mit gondolok rólad, nem mondom mert nem szalonképes.
2013. ápr. 22. 10:24
 40/73 anonim ***** válasza:
40%
EGyébként töröltetni fogom a kérdésed, te kis ...ez a teherbeesés és terhesség rovat!!!!! Anyád miért nem téged kapartatott ki!!!
2013. ápr. 22. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!