Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes terhes vagyok és...

Demeter32 kérdése:

17 hetes terhes vagyok és sajnos egészségügyi okok miatt meg kell szakitani a terhességet! Hogyan és miként zajlik?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
88%
Megértelek, ha nem tudod vállalni a babát, de miért kellett ennyit várni? Nekem 8 hetesen volt, lelkileg azon sem vagyok túl, hiszen az is egy magzat volt. Na de egy 17 hetes már baba...
2013. ápr. 23. 18:58
 52/73 A kérdező kommentje:
már túl vagyok az egészen hát nem volt egy "leányálom" és nem rendes abortusz volt ahogy hittem és reméltem!!! :((((
2013. ápr. 24. 22:16
 53/73 anonim ***** válasza:
meg kellett szülni?
2013. ápr. 24. 22:29
 54/73 anonim ***** válasza:
53%
hogy történt?? láttad utána a kisbabád? lelkileg hogy vagy?
2013. ápr. 24. 22:39
 55/73 anonim ***** válasza:

Dontest hoztal a kovetkezmenyeket vallalnod kell.

Felnott lettel a regi te soha tobbet vissza nem jon orokre ott marad a lelkedben ez a dolog es mindig eszedbe fog jutni.Egy nap majd el kell szamolnod es kderul jo dontes volt e vagy sem.

2013. ápr. 24. 22:47
 56/73 A kérdező kommentje:
igen megkellett szülni nem láttam semmit..:(((
2013. ápr. 25. 06:46
 57/73 anonim ***** válasza:
63%

Őszintén megmondom a helyzet miatt sajnállak, gondolom nem kis fájdalom volt. Viszont abból a szempontból nem sajnállak, hogy 17 hetesen nem "rendes abortusz volt", hanem meg kellett szülnöd, remélem egy életre nyomot hagyott és a védekezés szót egy életre a fejedbe vésed. Majd 10 év múlva mikor igazán felfogod hogy mi is történt, te is így fogod gondolni, sőt kívánnád, hogy minden későbbi abortusz, ahol felelőtlen gyerekek miatt fogant babát kell elvenni így történjen, szüléssel.

Nyilván millió oka lehet egy abortusznak, de a felelőtlenség miatt fogant babák abortálását büntetném ezzel. Most nyilván ezt te nem érzed, te most csak magadra gondolsz, fiatal vagy, nem akartál babát, fel sem fogod a másik oldalról a dolgot.

Majd pár év múlva rájössz, hogy egy fejlett 17 hetes baba igazi kis élet. Ismerek olyat, aki 380 grammal született és megmentették. Él és virul, most olyan 4 éves körüli. A 17 hetes nem volt sokkal kisebb. De te ennek a súlyát nem érzed, hisz fiatal vagy. Hány éves vagy egyébként ha szabad megkérdezni?

Remélem innen kezdve a világ egyik legkomolyabb dolgának veszed a védekezés szót. És ha mégegyszer adódik ilyen eset, esetleg gyógyszer mellett fogan , vagy ismersz ilyet, inkább ösztönzöd,. hogy ne húzza ennyi ideig. Szomorú az abortusz mindenképpen, de ha nincs más választás, az a szegény baba ne meghaljon szó szerint, hanem még szívhangja se legyen olyan gyorsan cselekedjen bárki.

2013. ápr. 25. 08:50
 58/73 anonim ***** válasza:

Utolsó, ezt szépen leírtad!

Én még azt remélem, hogy a kérdező felfogja, hogy az a 17 hetes kisbaba a pocakj ám

2013. ápr. 25. 09:04
 59/73 anonim ***** válasza:
36%

Elküldtem véletlenül.

Szóval, az a 17 hetes kisbaba kőkemény szenvedései ment át, hogy az anya ezt most "megússza". Nem tartom igazságosnak a kisemberrel szemben, nem gondolom, hogy az lett volna a rosszabbik verzió, ha még kibír pár hónapot a kérdező, élve szüli meg a gyereket és örökbeadja, boldoggá téve ezzel egy párt, akik mindennél jobban szerették volna szegényt.

Nem Okés, hogy ez legális! 6-7 hét alatt nem lehet ésszerűen dönteni és nem emberéletekkel játszadozni???

Nem szapullak, semmi értelme, de ez majd a későbbiekben (ha van lelkiismereted), vissza fog ám ütni. Én 17 éves koromban sem tudtam volna ekkora kegyetlenséghez vetemedni, az egyszer biztos!

2013. ápr. 25. 09:10
 60/73 anonim ***** válasza:
68%
Legalabb csori gyereket nem szaggattak darabokra legalabb emberhez meltoan halt meg.Hiszek benne kicsi lelke jezus oleben van es ott vigasztaljak ot sir szulo annya lelkeert.
2013. ápr. 25. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!