Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes terhes vagyok és...

Demeter32 kérdése:

17 hetes terhes vagyok és sajnos egészségügyi okok miatt meg kell szakitani a terhességet! Hogyan és miként zajlik?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
56%

anyud hogy enged meg ilyesmit, mikor ő is megszült téged??? te eszednél vagy?? komolyan??

nem tudod mekkora fájdalmat okozol egy védtelen kis emberkének?? esküszöm nem értelek.. még lelkiismeret furdalásod sincs, ha jól látom..

elsüllyednék szégyenemben, ha olyasmire vetemednék mint amire te készülsz. és ez mi? ORVOSTUDOMÁNY??? pfff hányok esküszöm az ilyen lelketlen, önző, szánalmas emberektől.

megértem ha nem tudod vállalni, nem tudod felnevelni..DE egy tenyérnyi kis mozgó, pislogó, érző lényt darabokra tépetni..az állatok sem süllyednek le erre a szintre, könyörgöm. örökbe is adhatnád, évekig várnak meddő párok újszülöttre, kiválaszthatnál egyet és megajándékozhatnád őket életben hagyva a kisbabádat, de te..nálam ez az emberiség és emberség legalja.

2013. ápr. 22. 10:31
 42/73 anonim ***** válasza:
68%

eleg szomoru hogy az allam az orvosok hajlandoak egy egszseges babat a terhesseg ebben a szakaszaban darabokra szaggatni es megolni majd kukaba dobni.Csak azert mert egy eszemnet tini szexelni tud de vedekezni es felnott viselkedni nem tud.

A gyomrom felfordul a szabad valasztasrol az abortusztorbenytol. En koteleznem hogy szulje meg es adja orokbe ha a terhesseg meghaladta a 10 hetet es a baba nem beteg.

Senki nem itelkezik hiszen itt egy itelet is tul keves egyszeruen a szivunk szakad meg a kisbabaert aki elni akar.

Tudod a baratnom fertozes miatt elveszetette a kisbabajat 19 hetes volt es megszuletett. Ott voltam vele mert nem ert be a korhazba engem hivott A baba megszuletett a kezembe szegeny meg mozgott es levegot akart venni ici pici tokeletes emberke volt csodaszep es tokeletes.

Az anyukaja kezebe vette zokogva csodalta az o kisfiat. Semmit nem tehettunk a gyerekert bementunk a korhazba kozossen de eloszor sirtunk bucsuztunk. Egy kivant szeretett baba egy elet egy csoda.Kicsi teste anya kezeben pihent es igy ment a menyorszagba.

A baratnom a mai napig sirva fakad ha meghallja valaki elvetelt.

Sajnalom h

2013. ápr. 22. 10:44
 43/73 anonim ***** válasza:
65%

Hú, de csúnyát írok, de hihetetlenül sajnálom, hogy anyád nem téged kapartatott ki néhány évvel ezelőtt. Megérdemelted volna.

Egyben bízok, hogy habár az orvosok megteszik , mert meg kell tenniük hogy abortálják a babát, de remélem úgy csinálják, hogy egy életre megemlegeted. Remélem nem fogsz tudni lábra állni legalább két hétig a fájdalomtól,remélem úgy kezelnek majd mint egy gyerekgyilkost. Nem lesz benne köszöneted remélem. És azt is, hogy minimum 15 évig kelljen küzdened azért , hogy gyereked lehessen, kaparjanak meg annyira a végén! Megérdemled! Azt is megérdemelnéd, hogy a beleidbe belekaparjanak, hogy a büdös életbe ne tudjál sz@rni rendesen! Szégyeljed magad!

2013. ápr. 22. 11:17
 44/73 anonim ***** válasza:
38%

lehet vannak meddo nok itt En szemey szerint negeyt szuletem es soha gyereket meg nem oltem.

Tudod Isten ezert komolyan meg fog buntetni babagyilkosokat nem kimeli az eg.

Ha nem hiszel akkor majd az elet sor karma elintez teged de rendessen akkor majd akkor emlekezz arra a napra amikor gyerekedet a sajat veredet halalra kuldted.Akkor sird el a magtalan nok osszes konnyet.

2013. ápr. 22. 11:20
 45/73 anonim ***** válasza:
54%
Tudod az ilyen szemely mint te nem is erdemli meg anyanak nevezze ot valaha valaki.
2013. ápr. 22. 11:21
 46/73 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 22. 12:12
 47/73 anonim ***** válasza:
64%
szegény picurka.. Én már 16 hetesen éreztem mozogni a babám.Nagyon remélem,hogy ez az egész csak egy kitaláció,és a kérdező csak borzolgatja itt a kedélyeket.
2013. ápr. 22. 12:52
 48/73 anonim ***** válasza:
65%

14 hetes kora óra érzem a babám, 17 hetesen az UH-n is látni, hogy mozog, mosolyog! Ez már GYILKOSSÁG!!! Ha már el kell vetetni, minél előbb! Én akkor már vállalnám a felelősséget és megszülném, örökbe adnám... Mélyen sajnálom, hogy létezik ilyen nő, másoknak meg nem lehet gyereke...

20 hkm

2013. ápr. 22. 12:57
 49/73 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

22:10-es vagyok.

Nagyon sokan nagyon csúnya dolgokat írtak, kívántak neked, pedig még gyerek vagy te is. É magamnál sosem csináltatnék abortuszt, gimiben kb 16 éves lehettem leadták a Néma Sikoly című filmet, mutatta mi történik a babával abortusz közben. Kb 11 hetes lehetett mint az én babám aki meghalt a méhemben. 6 napig hordtam a méhemben a halott babámat árva hogy meginduljon magától,a műtét napján megindult, ugyhogy semmiféle tágítás nem kelllett csak vákuummal kiszívták.

Élő magzatnál nem szülteknél a 12-13 hétig, ilyen kis hengeres valamit dugnak fel a méhszájba ami fokozatosan tágít hogy ne nagyon sérüljön meg, állítólag nagyon fáj, másnap a műtét ami, altatás és az eljárás. Eljárásnál mutatták a filmben hogy a fejét leszakítják a testéről, széttrancsírozzák és vákuum. Na ezért nem tudnám megtenni, az első szexuális kapcsolatomtól óvszer és tabletta, mert nem akartam gyereket és abortuszt sem.

Mindenki hibázhat, felelőtlen voltál, de előre kell nézni , lehetsz még jó anya, és valamilyen szinten tudod mi a felelősség mert nem szülsz a semmire, nem akarod hogy éhezzen, fázzon a gyerek ami szintén kínzás szerintem mint az abortusz. Nem fogod elfelejteni, bűntudatod lesz, de ha helyesnek érzed nem fogod megbánni, és atól még van szíved, és van jövőd anyaként is.

A 16 .hét után meg kell szülni, nyilván 18 év alatt azért engedik a műtétet mert lelkileg nem terhelhetnek ennyire egy kiskorút a törvény szerint, szerintem, mármint a szüléssel.

Nem akarom elhallgatni, mert úgy is elmondják: egy 17 hetes baba nagy a trancsírozáshoz, és kötelesek minden olyan magzatot megkísérelni megmenteni akik életjelenséget mutatnak, függetlenül a kortól. Ebből következik, hogy nem akarnak kockáztatni hogy akármennyi is életjelenségre utaló dolgot lássanak, tehát meg kell ölni a babát méhen belül. Sóoldattal teszik

általában, ami égeti a bőrét, belső vérzést okoz, egy-két nap mire meghal a baba. Utána szülés helyett, vagy kiszippantják vákuummal, bár 10-15 deka, meg vagy 15-16 centi kb.

Ezt én így tudom, de lehet a dokid megcáfolja.

Abortuszosokkal voltam összerakva mikor elvetéltem, az egyik csak folyton simogatta a hasát, láttam rajta hogy nem egy érzéketlen velejéig gonosz, valamiért meg kellett tennie, akkor nagyon rosszul esett látnom ezt, de már el tudom fogadni hogy van az a helyzet...magamnál továbbra sem, egyszerűen nem kerülök ilyen helyzetbe, védekezés, védekezés!!!!

Az elején tán kíméletesebb lett volna, de a környezeted, a segítséged, az apa, mindig változik, sajnálom hogy mégsem tartod meg, de továbbra is minden jót az életben!

2013. ápr. 22. 13:08
 50/73 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem senki nem írt volna semmi csúnyát, ha a kommentjeiből kiszivárog némi érzelem és a végére nem fajul el a válasza!
2013. ápr. 22. 13:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!