17 hetes terhes vagyok és sajnos egészségügyi okok miatt meg kell szakitani a terhességet! Hogyan és miként zajlik?
Az eletkornak semmi koze hozza meddig szakitjak meg.Ha a beteg a baba 24 hetig komoly okok miatt megszakithato a terhesseg.De csak akkor ha a baba nem eletkepes a szuletes utan.
Sulyos fejlodesi visszamaradas eseten a terhesseget ki is hordhatod ez a te valasztasod vagy megvarhatod amig a baba magatol meghal mehen belul.
Ezt szoktak valasztani a hivo kismamak.
Ezek szerint kiskorú vagy? Nem fejlődik a baba?
Én biztosan megvárnám, míg szegény magától elmegy.. :(
Meg szeretnéd tartani de nem lehet, gondolom. Eddig nyilván kitartott az apa is, szülőkkel sem rózsás a viszony, és inkább döntöttél kényszerből így, mint az utcára szülj gyereket vagy állami gondozásba add, nem?
4 terhességem van/ volt, lassan születik a 3., mert elvetéltem tavaly a 11. héten. A műtét testileg semmi, altató be, 10 perc az egész, 10 napig véreztem utána, lelkileg nem tudtam még feldolgozni.
Ha minden rendben a 12.heti uh után, nem hívnak vissza a 19-20 hétig uh-ra, magánra meg nyilván nem volt pénzed diákként, talán ezért is gondoltam hogy vastagon megváltoztak a körülmények, és nincs más választásod!
Sajnálom, nagyon! Kívánom hogy adasson meg neked ez a csoda még, akkor mikor testileg-lelkileg, anyagilag független és kész leszel rá. Sok erőt, és sikeres életet kívánok!
annyi mindenki aggódott értetek és kérdezősködött, még egy normális válaszra sem méltattál minket, csak hogy "meddig kell a kórházban maradni?"
nagyon nem szép amit csinálsz, örökbe is lehetne adni a kisbabát, ha már annyira megváltoztak a körülmények pár hét alatt (vagy legalább eszméltél volna rá a terhesség tényére hamarabb, amíg nem szenved az a baba!...)
nem tudom hogy nem sajnálod, őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!