Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes terhes vagyok és...

Demeter32 kérdése:

17 hetes terhes vagyok és sajnos egészségügyi okok miatt meg kell szakitani a terhességet! Hogyan és miként zajlik?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 21:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
Azt csak tudod, hogy miért veszik el. Elárulod nekünk is?
2013. ápr. 21. 20:10
 22/73 A kérdező kommentje:
levan irva egy papiromra hogy milyen beavatkozást fognak csinálni de sokan meg azt beszélik hogy ilyenkor már megszülesztenek de én ugy tudom 18 hétig elveszik fiatalkoruaknak..mert nem fejlődik ugy ahogy kéne :SSS :(((
2013. ápr. 21. 20:22
 23/73 anonim ***** válasza:

Az eletkornak semmi koze hozza meddig szakitjak meg.Ha a beteg a baba 24 hetig komoly okok miatt megszakithato a terhesseg.De csak akkor ha a baba nem eletkepes a szuletes utan.

Sulyos fejlodesi visszamaradas eseten a terhesseget ki is hordhatod ez a te valasztasod vagy megvarhatod amig a baba magatol meghal mehen belul.

Ezt szoktak valasztani a hivo kismamak.

2013. ápr. 21. 20:27
 24/73 anonim ***** válasza:
79%

Ezek szerint kiskorú vagy? Nem fejlődik a baba?

Én biztosan megvárnám, míg szegény magától elmegy.. :(

2013. ápr. 21. 20:40
 25/73 A kérdező kommentje:
nem vagyok még 18 éves :(((
2013. ápr. 21. 21:22
 26/73 anonim ***** válasza:
80%
Nincs is semmi baja, egyszerűen abortuszra mész, mert 18. hétig megcsinalják kiskorúnak
2013. ápr. 21. 21:46
 27/73 anonim ***** válasza:
73%

Meg szeretnéd tartani de nem lehet, gondolom. Eddig nyilván kitartott az apa is, szülőkkel sem rózsás a viszony, és inkább döntöttél kényszerből így, mint az utcára szülj gyereket vagy állami gondozásba add, nem?

4 terhességem van/ volt, lassan születik a 3., mert elvetéltem tavaly a 11. héten. A műtét testileg semmi, altató be, 10 perc az egész, 10 napig véreztem utána, lelkileg nem tudtam még feldolgozni.

Ha minden rendben a 12.heti uh után, nem hívnak vissza a 19-20 hétig uh-ra, magánra meg nyilván nem volt pénzed diákként, talán ezért is gondoltam hogy vastagon megváltoztak a körülmények, és nincs más választásod!

Sajnálom, nagyon! Kívánom hogy adasson meg neked ez a csoda még, akkor mikor testileg-lelkileg, anyagilag független és kész leszel rá. Sok erőt, és sikeres életet kívánok!

2013. ápr. 21. 22:10
 28/73 A kérdező kommentje:
köszönöm !!!
2013. ápr. 21. 22:38
 29/73 anonim ***** válasza:
53%
Nincs mit! Minden jót, még egyszer!
2013. ápr. 21. 22:52
 30/73 anonim ***** válasza:
75%

annyi mindenki aggódott értetek és kérdezősködött, még egy normális válaszra sem méltattál minket, csak hogy "meddig kell a kórházban maradni?"

nagyon nem szép amit csinálsz, örökbe is lehetne adni a kisbabát, ha már annyira megváltoztak a körülmények pár hét alatt (vagy legalább eszméltél volna rá a terhesség tényére hamarabb, amíg nem szenved az a baba!...)

nem tudom hogy nem sajnálod, őszintén!

2013. ápr. 21. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!