Nem vagyok túl gazdag, életmód váltásba kezdtem. Gyümölcsök, rizs, bab, tea cukor nélkül és minnél több mozgás Sajnos a fehérjebevitelt nem tudom hogy oldjam meg olcsón?! . A csirke drága a sertéshús meg elég zsíros
A rizs, bab, ananász szénhidrát bomba...
Hízni szeretnél? Mert ezekkel edzés mellett is azt fogsz. :-(
Igaza van az elsőnek, és szerintem az ananász sokkal többe kerül, mint a csirkecomb. Edzés után, ha éhes vagy, egyél inkább magokat, pl mandula, szotyi, dió. Tapasztalatból tudom, hogy jól lehet velük lakni, és nem teszed semmissé az aznapi edzésedet.
de basszus, a rizs meg a bab pont hogy a szénhidrát tartalma miatt kell...lassan felszívódó szénhidrát miatt jó a bab
az ananász, pedig zsírbontó enzimeket tartalmaz úgy hogy ne mondja már nekem senki hogy az hízlal!
csirkecomb, meg bizony jó fehérje forrás, de ugyanolyan jó zsírforrás is :)
IR-es vagyok, nem ma kezdtem a diétát. :-)
Valóban lassan lebomló szénhidrátok ezek, de akkor is nagyon sok bennük a szénhidrát. Persze szinte mindenben van, és valamennyit be kell vinni a szervezetbe, de nem mindegy, mennyit, és az sem, hogy mikor. Nem a zsír hízlal, és zsírra is szüksége van a szervezetnek. Éppen tegnap csináltam csirkecombból kaját, hát nem sok zsírt találtam rajta. :-) De fehérjeforrásnak ott van még a hal, a tojás, a tejtermékek. hogy miben miből mennyi van megnézheted pl itt, de tele a net :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!