Demeter32 kérdése:
17 hetes terhes vagyok és sajnos egészségügyi okok miatt meg kell szakitani a terhességet! Hogyan és miként zajlik?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 21:57
1/73 anonim válasza:
Húúú nagyon sajnálom :(. Szerintem egy ekkora babát meg kell szülni :(. Sok erőt kívánok Neked!
2/73 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!
2013. ápr. 20. 22:04
3/73 anonim válasza:
nagyon sajnálom :(( Megkérdezhetem,hogy miért kell megszakítani a terhességet?
4/73 anonim válasza:
Egy ismerős 16 hetes terhes anyukánál megindították a szülést, nem császároznak ilyenkor. Sajnos meg kell szülnöd a babát.
5/73 A kérdező kommentje:
22:17 és az mennyi idő? vagyis meddig kell benn maradni?
2013. ápr. 20. 22:28
6/73 anonim válasza:
Először is sajnálom.
Nekem 19 hetesen magzatelhalás miatt kellett megindítani a szülést.Igen, meg kell szülni, legalábbis nekem meg kellett.
Három napot kellett bent tölteni.Egyik nap befekszel, másnap megindítják, harmad nap megfigyelés, és negyed nap ha minden rendben gondolom jöhetsz haza.Nálam így zajlott.
Kívánok sok kitartást, és erőt.
7/73 A kérdező kommentje:
köszönöm!!sajnálom ami veled történt!!nekem a papirba az van irva hogy a beavatkozás ugy fog zajlani hogy gyógyszeres vagy eszközös tágitás,majd a terhesség méhüreg kiszivása ,sz.e méhüreg áttapintás!!ez most akkor mi? :S
2013. ápr. 20. 22:54
8/73 anonim válasza:
Akkor lehet mégsem szülés lesz ezek szerint.
9/73 A kérdező kommentje:
én sem tudom azért tettem itt fel a kérdést de én ugy tudom hogy 18 év alattiaknak 18 hétig veszik el a nagykorúaknak már csak 12 hétig...szerintem a baba még nem is olyan nagy hogy megkéne szülnöm..BPD:33 mm FL:22mm HC:21 mm ezek az adatok vannak leirva!!
2013. ápr. 20. 23:10
10/73 anonim válasza:
Lehet vmi olyan eltérése van amit ugye mi így nem tudunk mert nem írtad le, szóval ami lehetetlenné vagy nehézzé teszi a hüvelyi szülést.
Barátnőm is sajnos 18.héten kellett elvetesse a babát (nagyon durva fejlődési rendellenessége volt a babának) és neki is meg kellett szülnie gyógyszeres indítás volt majd egy teljes napig vajúdott szegény:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!