Tényleg akkora szemétség, ha a nő megtartja a véletlenül fogant gyereket?
Tehát szerinted a nőnek kutya kötelessége abortuszra menni bárhogy fogant a gyerek csak mert a férfi már eleve nem akar vele családot?
csak mert a jövőben majd/esetleg/talán családja lesz?
Kérdező (#83) ez azért ennél összetettebb kérdés, azt gondolom, hogy ezt tényleg helyesebb a bekövetkező terhesség előtt megbeszélni, ilyenkor valóban jó megoldás már nincs, mindösszesen az marad a kérdés, hogy melyik rossz megoldás a kisebbik rossz.
Illetve hát valóban lehet valamiféle biztosítékokon agyalni, ahogy te teszed, és ezt méltányolom is.
Jaj ne kezdjük egymást meg az "apát" szídni, én sem kívánok hős lenni aki a mocsok férfiakkal szemben kiáll a gyerek mellett...
Személyeskedés nélkül érdekelnek a vélemények
84
mielött a fejemhez lett vágva, hogy elcseszem az életét gondoltm rá, hogy ez biztos Neki is nehéz lesz...mindent minden oldalról igyekeztem végiggondolni...
De pont amennyire kiborított, annyira megerősített a döntésben mikor kibőgtem magam:))
Nézd Kérdező (#86), nyilván, az egy két pólusú döntési szitu, amikor már csak az marad, hogy az ember inkább a saját életét szúrja el, vagy inkább a másét - erre utaltam a "rossz kontra rosszabb"-bal...
Namost én ebben, hogy azt gondolom, nem az abortusz lenne a nagyobbik rossz, nem a férfi-szolidarítást követem, egyszerűen abból indulok ki, hogy az abortusz az egy olyan egyszeri alkalom mint rossz, ami később (kinél gyorsabban, kinél lassabban) a feldolgozás irányába halad, és csak 1-2%, ahol valamiféle hosszabb távú komoly következményei vannak. Azért az abortuszon túlesettek zöme néhány év múlva szül gyerekeket, neveli, stb.
Na, ezzel szemben a szülésnek 100%-ban van hosszú távú komoly következménye, amivel (valójában aKivel:)) minden nap együtt kell élni, vagy hogy ténylegesen, vagy hogy tartásdíjilag, vagy hogy gondolatilag...
Az együttélésdi engem érint, vállalva:)
A tartásdíjat már tisztáztuk...lepapirozzuk...gondolatilag....az abortusz is az lenne...
Kevésbé fogja hosszutávon Őt nyomasztani, mint engem a műtét...talán csak az énképébe nem illik így egy gyerek...de sajnos nem ez lesz a legnagyobb hiba az életében...csak az egyetlen amiért végre okolhat mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!