Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg akkora szemétség, ha...

Tényleg akkora szemétség, ha a nő megtartja a véletlenül fogant gyereket?

Figyelt kérdés
Elcseszi a másik életét,ha nem öli meg csak azért, hogy a másiknak ne legyen szar hogy leszar egy gyereket? Tényleg csak a hormonok teszik a nőkkel, hogy meg akarják tartani és a reális az lenne, hogy nem megtartani ha a férfi nem akarja?
2013. ápr. 20. 16:55
 81/103 anonim ***** válasza:
Nyilván akkor sem vetetné el, de valljuk be, sokkal kisebb arra az esély hogy óvszer használat mellett teherbe esik mint így. A másik pedig, ha szexel ez mindig is benne van a pakliba. Na nehogy már ti pasik elvárjátok hogy menjünk abortuszra, nehogy belerondítsunk az életetekbe..... Tudjátok az ilyenek inkább akkor ne szexeljenek a házasságig és nem lesz ilyen gondjuk! De szexelni kell, az már más ugye? De ha van következménye akkor meg jujj, és szégyellje magát az a fél aki vállalni akarja a tettei után a felelősséget. Szánalmas vagy!
2013. ápr. 21. 11:33
 82/103 anonim ***** válasza:
Te amúgy nem az a fickó vagy aki az abortuszos kérdésekhez is járkál? Az aki azt írta egyszer inkább ment volna az anyja abortuszra minthogy megszülje?
2013. ápr. 21. 11:34
 83/103 A kérdező kommentje:

Tehát szerinted a nőnek kutya kötelessége abortuszra menni bárhogy fogant a gyerek csak mert a férfi már eleve nem akar vele családot?

csak mert a jövőben majd/esetleg/talán családja lesz?

2013. ápr. 21. 11:38
 84/103 anonim ***** válasza:

Kérdező (#83) ez azért ennél összetettebb kérdés, azt gondolom, hogy ezt tényleg helyesebb a bekövetkező terhesség előtt megbeszélni, ilyenkor valóban jó megoldás már nincs, mindösszesen az marad a kérdés, hogy melyik rossz megoldás a kisebbik rossz.

Illetve hát valóban lehet valamiféle biztosítékokon agyalni, ahogy te teszed, és ezt méltányolom is.

2013. ápr. 21. 11:42
 85/103 A kérdező kommentje:

Jaj ne kezdjük egymást meg az "apát" szídni, én sem kívánok hős lenni aki a mocsok férfiakkal szemben kiáll a gyerek mellett...

Személyeskedés nélkül érdekelnek a vélemények

2013. ápr. 21. 11:43
 86/103 A kérdező kommentje:

84

mielött a fejemhez lett vágva, hogy elcseszem az életét gondoltm rá, hogy ez biztos Neki is nehéz lesz...mindent minden oldalról igyekeztem végiggondolni...

De pont amennyire kiborított, annyira megerősített a döntésben mikor kibőgtem magam:))

2013. ápr. 21. 11:48
 87/103 anonim ***** válasza:

Nézd Kérdező (#86), nyilván, az egy két pólusú döntési szitu, amikor már csak az marad, hogy az ember inkább a saját életét szúrja el, vagy inkább a másét - erre utaltam a "rossz kontra rosszabb"-bal...

Namost én ebben, hogy azt gondolom, nem az abortusz lenne a nagyobbik rossz, nem a férfi-szolidarítást követem, egyszerűen abból indulok ki, hogy az abortusz az egy olyan egyszeri alkalom mint rossz, ami később (kinél gyorsabban, kinél lassabban) a feldolgozás irányába halad, és csak 1-2%, ahol valamiféle hosszabb távú komoly következményei vannak. Azért az abortuszon túlesettek zöme néhány év múlva szül gyerekeket, neveli, stb.

Na, ezzel szemben a szülésnek 100%-ban van hosszú távú komoly következménye, amivel (valójában aKivel:)) minden nap együtt kell élni, vagy hogy ténylegesen, vagy hogy tartásdíjilag, vagy hogy gondolatilag...

2013. ápr. 21. 12:09
 88/103 anonim ***** válasza:
Bocs kérdező, akkor nem írok többet inkább.
2013. ápr. 21. 12:11
 89/103 A kérdező kommentje:

Az együttélésdi engem érint, vállalva:)

A tartásdíjat már tisztáztuk...lepapirozzuk...gondolatilag....az abortusz is az lenne...

Kevésbé fogja hosszutávon Őt nyomasztani, mint engem a műtét...talán csak az énképébe nem illik így egy gyerek...de sajnos nem ez lesz a legnagyobb hiba az életében...csak az egyetlen amiért végre okolhat mást

2013. ápr. 21. 12:17
 90/103 A kérdező kommentje:
Ne haragudj 88-as
2013. ápr. 21. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!