Tényleg akkora szemétség, ha a nő megtartja a véletlenül fogant gyereket?
Pont ezért írtam amit és ahogy írtam.
Te csak a szitut ismered, a szereplőket nem természetesen
Tudom
Ha újra kezhetném, nem szólnék
Sosem fogok kapcsolatban élni. Próbáltam, nem ment. Nem csak férfiban van magányos farkas:)
Ő volt az egyetlen akinél felmerült, hogy jó lenne ha lenne...de ez régi sztori. És nem befolyásol semmit a jelenben. Mondhatni azóta más lett a baba fekvése és nem a reakció miatt:)
Nálad mi a sztori?
Kérdező, bocsi, csak kicsit kertigályáztam:)
Én nem azt mondtam, hogy csak olyannal, akinek oltár meg minden, hanem azt, hogy aki mondjuk hasonlóan gondolkodik, mint Te... férfiban is van ám, akár olyan, akinek belefér, hogy spermadonor legyen kvázi - előre megbeszélve persze - meg olyan is, aki szívesen venné, ha lenne gyereke, de - mondjuk hasonló okokból mint Te - nem házasságra, együttélésre tervez, de azért valamilyen szinten részt akar venni a gyerek életében... ahogy elmondod, neked tán egy ilyen ember lett volna az ideális.
Nálunk mi volt a sztori? Volt egy éves párkapcsolatom még anno az őskőkorban, én 21 a lány (19) egyetemista volt aki évet halasztott. A nőgyógyásza rádumálta, hogy váltson alacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátlóra - nem bármiféle panasz okán, egyszerűen "mert az modernebb" - első hónapban meg is lett az eredmény. Hosszas agyalás után úgy döntöttünk megtartjuk - családi hisztériák, esküvő-eröltetési próbálkozások, minden más, ami ilyenkor "szokásos". Gyerek megszületett, majd kiderült, hogy az évhalasztás intézésében valamit elszúrt, úgyhogy megszünt a munkaviszony, GYES-re se jogosult... (akkor még úgy ment, a GYES-hez is kellett munkaviszony.)
Jó, OK, gályáztam, nevelgettük a dedet ahogy köll, (akkoriban azért még valamivel könnyebb volt, ha nem is sokkal), majd a gyerek 5 hónapos korában bejelentette, hogy 3 hónapos terhes... és hogy azért nem szólt végülis előbb, mert úgyis az abortusz mellett lennék, és ... (az ilyenkor szokásos női érvek, amik itt is benne vannak minden 2. hozzászólásban)...
Na, és hát akkor útjára indult a családi pokol...
"Egy felelősségteljes felnőtt ember megbeszéli a párjával, hogy mit tenne ilyen esetben. Ezt még az elején tisztázni kell. Így mindenki tudja, mit kockáztat." - ebben akár egyet is értek az előttem szólóval. Kérdés, hogy mi legyen akkor, ha a nő egyáltalán nem fogalmaz meg abortusz-ellenes nézetet - amíg teherbe nem esik. Azután meg megváltozik a véleménye...
Abból ritkán szokott konfliktus lenni, ha az abortuszt ellenző fél előre szól, és a másik eszerint tud hozzáállni az első perctől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!