Tényleg akkora szemétség, ha a nő megtartja a véletlenül fogant gyereket?
50-es
igazán köszönöm, hogy ezt megosztottad velem/velünk, de nem ez volt a kérdés:)
aha, szóval te úgy gondoltad, hogy nem baj, ha besikerül, majd felneveled egyedül is, a párod meg úgy, hogy ő majd kihúzza időben. Ebben az esetben érthető, ha meg akarod tartani, a párod meg így járt, ha már nem húzott gumit, ő ne tartsa szemétségnek, ha megtartod.
Nekem fiatal éveimben volt ilyen pasim, hasonlóképpen "védekeztünk", naiv voltam és h.lye. Mikor egyszer mondtam, hogy nem akarok gyereket, kiborult, holott "védekeztünk". Na, ő fel akart valszeg csinálni. Ellenkező eset, de szerintem ez a kihúzásos módszer annak való, akinél nem gond, ha jön a baba véletlenül, és ezt a párodnak tudnia kellett, hacsak nem tizenéves.
41 vagyok nem írtam hogy minden egyes nőnek megdobban a szíve vagy rosszul esik ha meg kell öletnie a gyerekét- cska hogy ha így ÉREZ az teljesen normális dolog és azért nagy többségében így történik.
Másik dolog hogy erről felesleges megint csak vitázni hogy melyik gyerek mitől lesz boldog vagy boldogtalan van nem egy barátnőm akik rég nem élnek együtt apukával és a gyerekük nem lelkisérült, okos, értelmes kis emberke.
Ismerek olyan családokat -és biztos nem csak én- ahol van ugyan apuka de olyan, hogy bár inkább ne lenne és mondott volna le a gyerekről.
Ugyanígy fordítva is van. Ismerek olyan apukát is aki egyedül neveli a gyerekét ott anyuka lépett le, aztán apukának lett új partnere a gyerek ott sem küzd különösebb sérülésekkel.
Mert sérülései egy embernek egész teljes családban IS lehetnek meg "csonka" családban IS, meg mozaik családban is.
Ez nem igazán indok hogy na akkor ez a gyerek inkább ne szülessen meg mert milyen az már hogy nem lesz apukája szegénynek, ennek a nőnek meg szülessen meg a gyereke mert ott van apuka (ugyan félrekacsingat tehát semmi gari hogy marad is a családban, meghát inni is szeret vagy dolgozni meg nem nagyon dehát OTT VAN és a gyereknek ez kell).
Audrey
messze nem tizenéves
meg nincs arról szó, hogy rá hárítanám a felelősséget...
csak valahogy úgy érzem, rám sem kellene...
ketten hibáztunk
nem egy hajvágás szintű dolog kell ahhoz, hogy neki megfelelően alakuljanak a dolgok...
nem lett becsapva...nem a persze drágám szedem a tabit átverős két játék
41-es, 53-as:)
persze...én sem azzal akarok foglalkozni, hogy másoknál hogy van...nincs erre recept...mint ahogy arra sem, "tökéletes" házasságba születik sem biztos, hogy együtt nevelik végül fel...ezekre a dolgokra nincs biztos recept
Audry
ezért ütött sziven ez az egész...
ráadásul korábban én magyaráztam el neki, hogy ez hány esetben hányszor végződik gyerekkel:)
nah mindegy...kiborított...lenyugodtam...
58
mert szerintem van joga tudni
mert találkoztunk akkor is amikor én már tudtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!