Tényleg akkora szemétség, ha a nő megtartja a véletlenül fogant gyereket?
Figyelt kérdés
Elcseszi a másik életét,ha nem öli meg csak azért, hogy a másiknak ne legyen szar hogy leszar egy gyereket? Tényleg csak a hormonok teszik a nőkkel, hogy meg akarják tartani és a reális az lenne, hogy nem megtartani ha a férfi nem akarja?2013. ápr. 20. 16:55
11/103 A kérdező kommentje:
Lépjünk már túl azon, hogy védekezés...már megtörtént, itt van
2013. ápr. 20. 17:26
12/103 anonim válasza:
Még mindig 7es vagyok, ha te nem vársz semmit az apukától akkor miért lenne szemétség?
13/103 anonim válasza:
7es vok, mondjon le a gyerekről és viszont látásra...
14/103 A kérdező kommentje:
Én örülök neki, hogy megfogant.
A megtartás mellett sem azért döntöttem, hogy hozzá közöm legyen.
Ez a "tönkre teszed az éltemet" kiborított....
2013. ápr. 20. 17:34
15/103 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy miért érzi úgy, hogy ezzel tönkre teszed az életét? Mondjon le róla többet találkozni se kell és pont... nem kell akkor ezt nagyon túldramatizálni.. ha meg lemondani nem akar róla akkor vállalja a felelősséget... ez ilyen egyszerű... Most raja áll a döntés..
16/103 A kérdező kommentje:
Attól fél, 10 év múlva beállít hozzá és akkor már lesz családja olyannal akivel szeretné és ez bekavar
2013. ápr. 20. 17:39
17/103 anonim válasza:
Mondjuk én azért valahol megértem. Mert könnyű azt mondani, hogy mondjon le róla. Hogy éljen együtt a tudattal, hogy valahol van egy gyereke.
Legjobb esetben egy hétvégi apuka lehet, két hetente láthatással, lehet nem erre vágyik.
Beszéljétek át, lehet ez zavarja, és ha azt mondanád, hogy bármikor láthatja amikor akarja jobb lenne neki.
18/103 A kérdező kommentje:
Nem akarja látni
Én sem eröltetném
2013. ápr. 20. 17:46
19/103 anonim válasza:
Hát pedig, ebben az esetben már nincs választása túl sok... vagy ez vagy az... legközelebb meg gumit húz a fas..zára, és nem utólag okoskodik...
20/103 A kérdező kommentje:
na jó...de én mit csináljak?
2013. ápr. 20. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!