Tényleg akkora szemétség, ha a nő megtartja a véletlenül fogant gyereket?
A véletlenül fogant gyerek az, aki védekezés mellett fogan.
Ha valaki nem védekezik - mint te - az gyereket akar. Vagy hülye, mint a pasi. Esetleg naiv, emrt azt hiszi hogy a másik védekezik.
A lényeg: igen, szemétség úgy védekezés nélkül szexelni egy pasival hogy már ELŐRE tudod hogy gyereket akarsz, de apát neki nem.
(Igen, a pasi is egy hülye f.sz, hogy nem védekezett)
hát attól ne féljen,hogy felkeresi én se tettem és soha nem is fogom nem érdekel apám
felnőttem nélküle boldogan a névét megkaptam és ennyi soha nem láttam és ő is csak egyszer a tárgyaláson,de nem nagyon érdekeltem....nem tudom mi a baja a pasinak honnan találná meg a gyereked és mért is keresné ez nem egy amerikai film.
22-es
tudta, hogy nem szedek semmit, megszakitás volt
két ember döntése
23-as
a neve sem kell:)
Nem, azt várod hogy valaki helyeseljen neked.
Te gyereket akartál. Ehhez találtál egy megfelelő alanyt. Ennyi történt. A gyerek apa nélkül nő fel, az apának egész életében lelkiismeret-furdalása lesz. De te megkaptad, amit akartál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!