Tényleg akkora szemétség, ha a nő megtartja a véletlenül fogant gyereket?
az a gond, hogy sosem hallottam, hogy egy férfit viselt volna meg egy abortusz. A nőé minden kín, ha megtartja, ha nem. Ha elveteti, örökre emlékezni fog rá, mennyi idős lenne, számolgatja, és bármennyire is abortuszpárti valaki, a lelke mélyén ez gyilkosság és megviseli, ha elköveti. Van, aki nem akarja az abortuszt és emiatt tartja meg.
A férfi meg húzzon gumit, ha nem akar gyereket, ha besikerült, ugyanúgy hibás ő is, nem? Persze lehet a nőt hibáztatni, de ez csak hárítás. Az a nő meg lehet, egyedül marad a gyerekkel, de legalább megtudta, hogy a pasija a bajban nem ér semmit.
Én nő létemre úgy gondolom, hogy ha két ember nem tud közös nevezőre jutni akkor az már régen rossz! Én azt tartom szemétségnek, ha a nő úgy esik teherbe, hogy "véletlenül" és így akarja maga mellé láncolni a pasit!
Egyébként ha egy nő úgy dönt, hogy meg akarja tartani a gyereket, úgy hogy mondjuk védekeztek és megesett a dolog, de a férfi meg nem akarja, akkor már nem közös a döntés.. a férfi felhúzta a gumit vagy tudom is én, akkor tőle milyen jogon várja el bárki is, hogy örüljön egy ilyen helyzetnek? Egy gyerek legyen közös döntés, és nem a nő döntése, aki utána kéri a gyerektartást! Egyébként meg jó lenne, ha a felnőtt emberek tudnának kommunikálni egymással, és megtanulnának VÉDEKEZNI!!!
7-es
nem volt cél a megfogás
gyerektartás sem kellene
véletlen fogant, nem kapcsolatból
7 es vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy ha valaki nagyon nem akar gyereket, akkor meg tudja oldani, hogy még véletlenül se csússzon be... én évekig úgy védekeztem hogy gyógyszer és gumi... érdekes soha nem lettem terhes véletlenül meg végképp nem!
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!