Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg akkora szemétség, ha...

Tényleg akkora szemétség, ha a nő megtartja a véletlenül fogant gyereket?

Figyelt kérdés
Elcseszi a másik életét,ha nem öli meg csak azért, hogy a másiknak ne legyen szar hogy leszar egy gyereket? Tényleg csak a hormonok teszik a nőkkel, hogy meg akarják tartani és a reális az lenne, hogy nem megtartani ha a férfi nem akarja?
2013. ápr. 20. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/103 anonim ***** válasza:
75%

az a gond, hogy sosem hallottam, hogy egy férfit viselt volna meg egy abortusz. A nőé minden kín, ha megtartja, ha nem. Ha elveteti, örökre emlékezni fog rá, mennyi idős lenne, számolgatja, és bármennyire is abortuszpárti valaki, a lelke mélyén ez gyilkosság és megviseli, ha elköveti. Van, aki nem akarja az abortuszt és emiatt tartja meg.

A férfi meg húzzon gumit, ha nem akar gyereket, ha besikerült, ugyanúgy hibás ő is, nem? Persze lehet a nőt hibáztatni, de ez csak hárítás. Az a nő meg lehet, egyedül marad a gyerekkel, de legalább megtudta, hogy a pasija a bajban nem ér semmit.

2013. ápr. 20. 17:03
 2/103 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem az sokkal rosszabb aki elveteti,mert csak a saját érdekeit nézi neki jobb legyen sajnos sok estben csak szövegelés,hogy nincs hova,miből akinek meg tényleg nincs,mért nem adja örökbe olyanoknak akiknek nem lehet?Hát azért,mert nekem milyen rossz hisz 9 hónapig hordtam így könnyebb nekik meg ölni :((((Ja és én nem vagyok terhes nem befolyásolnak a hormonok :)
2013. ápr. 20. 17:03
 3/103 anonim ***** válasza:
71%
mondjuk nem mindegy persze, hogy az 1. vagy az 5. gyerekről van szó, de a realitás meg a hormonok nem mindig egyeznek meg
2013. ápr. 20. 17:05
 4/103 anonim ***** válasza:
51%
2-es vagyok ha nekem egy férfi azt mondaná vetessem el a gyerekem visszaküldeném oda ahonnan jött!!!!!
2013. ápr. 20. 17:06
 5/103 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondom, hogy szemétség de ez az amiben a nő apává tehet egy férfit az nélkül, hogy akarná míg egy férfi fejen is pöröghetne ha a nő nem akarja megtartani elveteti. Ezért van az ellentét. Én olvastam itt is olyan kérdést ahol az apa nagyon akarta de hiába.
2013. ápr. 20. 17:09
 6/103 anonim ***** válasza:
57%
Ja és persze ezek után az apa a szemét fordítva viszont az anya nem, ott sajnálni kell mert elvetette.
2013. ápr. 20. 17:11
 7/103 anonim ***** válasza:
100%

Én nő létemre úgy gondolom, hogy ha két ember nem tud közös nevezőre jutni akkor az már régen rossz! Én azt tartom szemétségnek, ha a nő úgy esik teherbe, hogy "véletlenül" és így akarja maga mellé láncolni a pasit!

Egyébként ha egy nő úgy dönt, hogy meg akarja tartani a gyereket, úgy hogy mondjuk védekeztek és megesett a dolog, de a férfi meg nem akarja, akkor már nem közös a döntés.. a férfi felhúzta a gumit vagy tudom is én, akkor tőle milyen jogon várja el bárki is, hogy örüljön egy ilyen helyzetnek? Egy gyerek legyen közös döntés, és nem a nő döntése, aki utána kéri a gyerektartást! Egyébként meg jó lenne, ha a felnőtt emberek tudnának kommunikálni egymással, és megtanulnának VÉDEKEZNI!!!

2013. ápr. 20. 17:19
 8/103 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor volt egy kérdés a családi kategóriába, ahol a kérdezőt zavarta, hogy a barátja miért védekezik pluszba gumival. Erre egy csomó válasz jött, hogy nem bízik benne stb. Szóval az is baj, ha húz óvszert meg az is ha nem.
2013. ápr. 20. 17:21
 9/103 A kérdező kommentje:

7-es

nem volt cél a megfogás

gyerektartás sem kellene

véletlen fogant, nem kapcsolatból

2013. ápr. 20. 17:21
 10/103 anonim ***** válasza:
83%

7 es vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy ha valaki nagyon nem akar gyereket, akkor meg tudja oldani, hogy még véletlenül se csússzon be... én évekig úgy védekeztem hogy gyógyszer és gumi... érdekes soha nem lettem terhes véletlenül meg végképp nem!

25 hkm

2013. ápr. 20. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!