Tényleg akkora szemétség, ha a nő megtartja a véletlenül fogant gyereket?
De ezek az ilyen becsúszott baba témák tipikusan olyanok hogy JÓ meg OPTIMÁLIS meg mindenkinek kielégítő KOMPROMISSZUM nincs. Azt hiszik sokan hogy minden helyzet olyan hogy MEGBESZÉLJÜK és akkor van rá jó megoldás. Erre a helyzetre nincs. A védekezés se 100%os mindig (nekem a harmadik gyerekem spirál mellett lett holott meg lehet nézni mennyi a pearl indexe, az orvos is csak rángatta a vállát hogy mi vagyunk az 1% akinek nem vált be hát köszi, félreértés ne legyen szerencsére kiegyensúlyozott házasságban élek, megtartottuk persze a babát).
Tehát ha besikerül 2 olyan embernek a gyerek akik nem egymással képzelik el az életet pláne nem családot, akkor ott jó megoldás nem lesz. A nő akarja mert mindegy ki az apja az a gyerek félig az övé is és ilyenkor valóban megmozdul az emberben valami mikor már ott látja a kis lüktető pacát az uh-n stb. A pasi meg nem akarja. Neki nyilván mivel nem akarja és nem neki kell odafeküdni, a jó megoldás és könnyű megoldás az ab.
A nőnek értelemszerűen ez komoly lelki válságot okozna.
Egyik felet se lehet kényszeríteni. Ennyi. Itt nincs megfelelő eredmény. Egyik felet sem érdemes szidni mert mindkettőnek van igazsága.
39-es csak azért ne szülessen meg, mert sosem akartam kapcsolatban élni?
még ha elötte lennék...megcsinálni vagy nem...természetesen nem...de ha már megvan elvetetni...pláne hogy úgy örülök neki....
gyereknek lenni akkor nehéz talán egyedül, ha az anyának az...
41: én nő vagyok, de nekem nem evidens hogy megtartom. Mondjuk én gyerekként éheztem, szóval inkább belepusztulok az abortuszba minthogy az én gyerekem éhezzen.
Amúgy kérdező az lenne fair, hogy ha a te tested, te gyerreked, akkor 5-8-12 év múlva sem futsz a pasihoz hogy pénz kell a gyereknek erre vagy arra. Mert onnantól, hogy a te döntésed, a te felelősséged is. Csak sok nő úgy áll hozzá, hogy ő megtartja, apuka meg finanszírozza.
41-es pont így gondolom...
se arra nem kényszeríteném, hogy foglalkozzon vele, se arra, hogy eltünjön...nem ez van most központban...
bizonyára az is rettenetes, hogy van a világban egy kölke az embernek aki nem tervezett, nincs kapcsolata vele
de egy abortusz is az egy nő számára, aki örül a terhességnek és semmiben nem függ a férfitól
engem csak az boritott ki, hogy szerinte tönkrevágom az életét...ez elég kegyetlen dolog...elbizonytalanított, hogy helyes e a döntésem
43-as ebben is igazad van
nem merül fel benne, hogy anyagilag követelőznék
bennem sem
Akkor csak egy kérdésem lenne hozzád
Volt apukád,testvéred?
Nekem nem és gyereknek nagyon rossz hiába kaptam meg szinte mindent nagyon nem jó látni,hogy másnak van apja és nekem????Én evvel a múlttal nem vállalnám.....
Ha reálisan megnézzük a házasságok/kapcsolatok zöme rossz.
A gyerekek feszültségben, megcsalásban, balhékban, szülök egymás utálatában nőnek fel.
Nem ezen múlik, ,hogy milyen egy gyerekkor.
Volt apám:) ha nem lett volna, jobb lett volna
47-es
Bizonyára Te tökéletes harmoniában és boldogságban élsz és soha nem követtél el hibát az életedben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!