Tényleg akkora szemétség, ha a nő megtartja a
véletlenül fogant gyereket?
Hány hetes vagy kedves kérdező? Ja és boldog babavárást!
2013. ápr. 20. 19:24
Kedves Kérdező!
Becsüllek hogy Te embernek nézed a magzatot is, itt a gyakorin nem szokás.... ha már apa nélkül kellene felnőnie inkább elvetetnék és lenézik azt aki kiáll a gyermeke mellett!
Miért tennéd tönkre az életét? Őszintén elmondja majd a párjának, hogy védekezés nélkül volt együtt régebben valakivel, ahonnan született egy gyerek, de mivel az anyával úgy egyeztek meg, így tulajdonképpen csak "biológiailag" apa. Ha ezt majd esetleg szégyenli a majdani párja előtt, úgy gondolom arról már Ti végképp nem tehettek! Ez az Ő döntése hogy mellétek áll vagy sem.
Egyébként pedig, ez MINDIG BENNE VAN A PAKLIBAN, ha valaki szexel, könnyen gyereke lehet!
Nagyon boldog babavárást Neked és tényleg becsüllek azért, mert igenis egyedül is kiállsz a kis Picúrodért :)
2013. ápr. 20. 19:30
Miért játszik a gyerek életével???????
2013. ápr. 20. 20:10
64/103 A kérdező kommentje:
Dehogy esek neked...a Te minősítgető stílusod nekem nem pálya...össze vissza vagdalkozol, próbál idegenekre beszólni...nem ingem, nem veszem magamra...
65/103 A kérdező kommentje:
63-as! Honnan veszed ilyen biztosra hogy a gyereknek szar élete lesz, ne nevettess már! Ezt utálom a GyK-ban, hogy idegen emberek pár bepötyögött mondatból olyan messze menő következtetéseket vonnak le a másikről, hogy nem tudom hogy sírjak vagy röhögjek... Hát mégis honnan tudod hogy ki a kérdező, hogy milyen körülmények között él, hogy milyen anya lesz, stb... Engem egyedül nevelt anyukám, és csodás gyermekkorom volt, imádom őt!!! És szomorú leszek ha arra gondolok hogy dönthetett volna úgy is a hozzád hasonló emberek nyomására, hogy elvetessen... De büszke vagyok rá hogy nem így döntött, és hálás vagyok neki hogy élhetek, és még rengeteg mindenért!! Önmagában az hogy előreláthatólag nem lesz apukája nem kérdőjelezi még a magzat létjogosultságát! Nézd csak azt a szegény másfél éves kisfiút, akit halálra éheztettek :(.... Volt apa, anya, nagymami, nagypapi, kiváló anyagi körülmények, stb...
2013. ápr. 20. 20:37
67/103 A kérdező kommentje:
67-es ne húzd fel magad:)
Igazad van, becsülöm a türelmed! :)
2013. ápr. 20. 20:55
Ez van, megtörtént, mindkettőtöknek ugyan akkora felelőssége volt ebben és van is. Bekaphatja a tönkreteszed az életemet dumával. Aki nem akar gyereket, védekezzen!
Én támogatlak. Éljetek boldogan ezzel a picivel. Biztosan nem mennék abortuszra a helyedben, azok után, amiket leírtál, hogy örülsz neki, stb....
2013. ápr. 20. 21:21
Nem akart gyereket, de amint látszik is nem esik kétségbe ha esetleg terhes is lesz, hanem örömmel várja a babát. Akkor miért ne védekezhetne megszakítással? Ha?
2013. ápr. 20. 22:13
Kapcsolódó kérdések: